Ruotsin junnusarjassa meni hulinaksi - 871 jäähyminuuttia ja viittä vaille kaikki suihkuun

Muut Sarjat / Uutinen
Kuvituskuva.
Ruotsin 18-vuotiaiden juniorisarjan ottelu meni täysin hulinaksi, kun ottelun loputtua alkoi joukkotappelu ja kaikki pelaajat lensivät suihkuun.

18-vuotiaiden itäisen aluesarjan ottelu Äker/Strängnäs HC - Flemingsbergs IK oli pelin loppuun asti täynnä normaaleja merkintöjä. Ottelun lopussa heitettiin lähes kaikki pelaajat ulos, syynä tappelu. Kotijoukkue sai 409 minuuttia jäähyjä ja vierasjoukkue 462 minuuttia. Kaikkiaan 31 kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti kärsivät suihkukomennuksen.

Joukkueet pelaavat Divisioona 1:n alla pelattavaa Allettan-sarjaa. Flemingsbergs IK voitti ottelun 5-0. Huomioitavaa on ottelun yleisömäärä, 67.