Ron Low`n aika Rangersissa toistaiseksi ohi

NHL / Uutinen
New York Rangers ilmoitti maanantaina erottaneensa kaksi kautta joukkuetta valmentaneen Ron Low`n tehtävästään. Kumpanakaan kautena Low`n valmentaessa seuraa se ei päässyt pudotuspeleihin tavoittelemaan Stanley Cupia.

Valmentajan potkuista ilmoitti julkisuuteen seuran General Manager Glen Sather joka on koonnut Rangersista koko liigan arvokkaimman joukkueen, sen pelaajabudjetti oli viime kaudella noin 70 miljoonaa dollaria. Selkeänä tavoitteena oli jatkaa kautta pudotuspeleissä, tämän tavoitteen toteutumatta jääminen oli varmasti suurin syy Low`n erottamiseen. Seura sijoittui itäisessä konferensissa sijalle 11 ja missasi pudotuspelit jo viidennen kerran peräkkäin.

Sather ilmoitti tiedotustilaisuudessa että organisaatiossa on edelleen paikka Low`lle jos mikään muu seura ei häntä ensi kaudeksi itselleen kiinnitä. Mahdollisesta tehtävästä ei vielä kuitenkaan ole tietoa. Uudesta valmentajasta puhuttaessa esille on noussut vahvimmin kesken viime kauden Dallasista potkut saaneen Ken Hitchkockin nimi. Myös muutamia vuosia sitten Buffalossa vaikuttaneen Ted Nolanin nimi on ollut esillä mietittäessä uutta käskyttäjää Rangersille.

Ennen siirtymistä New Yorkiin entinen NHL-maalivahti Ron Low valmensi viisi kautta Edmonton Oilersia, samaan aikaan kun Sather oli seuran managerina. Kun aika Edmontonissa päättyi Sather halusi palkata tutun miehen valmentajaksi uuteen seuraansa. Vaikka mies nyt joutuikin erottamaan Low`n ei hän halunnut alkaa kertomaan mitä hänen mielestään tehtiin väärin vaan totesi että Ron teki kovasti töitä menestyksen eteen, kaikki ei vaan onnistunut tällä kertaa. Pelaajiensa keskuudessa Low on lähes poikkeuksetta ollut pidetty henkilö.

» Lähetä palautetta toimitukselle