RoKin tehohyökkääjät Järvelä ja Pietilä sekä puolustajista Paajanen jatkosopimuksiin

MESTIS / Uutinen
Olli-Aleksi Pietilälle alkava kausi on kolmas Rovaniemellä.
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKi on solminut lisää jatkosopimuksia kaudelle 2017-2018. Viime kauden kärkihyökkääjistä jatkavat Olli-Matti Järvelä ja Olli-Aleksi Pietilä sekä puolustaja Samu Paajanen.

Rovaniemeläisten joukkueessa luistimen piirtojaan jäähän jättävät tulevalla kaudella kaksi viime kauden tehokkaimmista hyökkääjistä. Olli-Matti Järvelä tehoili päättyneellä kaudella 37 (19+18) tehopistettä. Tuleva kausi on Järvelälle viides Rovaniemellä.

− Haluan olla kaukalossa yksi johtavista pelaajista ja näyttää suuntaa muille sillä tavalla, että ensi kaudella pelataan playoffseissa. 

Olli-Aleksi Pietilä tehtaili puolestaan miesten sarjan piste-ennätyksensä (12+24) parantaen roimasti edeltäneeltä kaudelta 12 tehopisteestä. 

− Kaksi kautta Rovaniemellä ovat olleet urani parhaat, ja odotan nousevan käyrän jatkuvan. Iso osa ratkaisua oli keskustelu uuden valmentajan kanssa ja odotan innolla, mitä uusia juttuja hän pystyy tuomaan peliini. 

Hyvillä esityksillään viime kaudella Mestikseen noussut puolustaja Samu Paajanen jatkaa myös joukkueessa. Hän nousi RoKin Mestis-joukkueeseen RoKi Rebelsistä syksyllä 2016 ja osoitti olevansa luottamuksen arvoinen. Tehopisteitä Paajaselle kertyi kymmenen (2+8).

− Hyvillä mielin jatkan Rovaniemellä, koska tuntuu melkein kuin olisi kotona ja joukkueessa vallitsee hyvä fiilis. 

Jokaisen jatkosopimukseen vaikutti myös kesken olevat ammattikorkeakouluopinnot Rovaniemellä. Sopimukset ovat pituudeltaan vuoden mittaisia. Hiljattain valmennustiiminsä kasaan saaneella RoKilla on nyt julkistettuna yhdeksän pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle