Rinne pysäytti Sharksin, Senatorsille ensimmäinen kotivoitto

Pekka Rinne torjui voiton Predatorsille.
Nashville Predators ja Pittsburgh Penguins ryöstivät otteluissaan vieraspisteet ja Ottawa Senators otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa. Kaikissa otteluissa nähtiin maalirikkaat kolmannet erät.

San Jose Sharksin ja Nashville Predatorsin kohtaamisessa Eric Nystrom siirsi Predatorsin johtoon ensimmäisessä erässä. Seuraava maali syntyi vasta kolmannessa erässä, kun Joe Pavelski tasoitti ottelun.

Päätöserän puolessa välissä Predatorsin Calle Järnkrok laukoi kiekon yläkulmaan ohi Martin Jonesin. Hailauman loppukiri ei tuottanut tolppalaukausta parempaa tulosta, joten pisteet matkasivat Nashvilleen lukemin 1-2.

Pekka Rinne esiintyi vakuuttavasti Predatorsin maalilla. Joonas Donskoi palasi loukkaantumisensa jälkeen Sharksin kokoonpanoon.

Washington Capitalsin viiden ottelun voittoputki päättyi 1-3-kotitappioon Pittsburgh Penguinsille. Capitalsin Jevgeni Kuznetsov ja Penguinsin Beau Bennett tekivät joukkueilleen maalit heti kolmannen erän alkuun.

Hetkeä myöhemmin Penguinsin Phil Kessel iski ottelun voittomaalin Jevgeni Malkinin syötöstä. Nick Bonino upotti Penguinsin kolmannen osuman tyhjään maaliin. Penguinsin tärkein pelaaja oli 33 kertaa torjunut Marc-André Fleury.

Sekä Penguinsin Sidney Crosby, että Capitalsin Aleksandr Ovetškin jäivät pisteittä. Penguinsin Olli Määttä keräsi ottelussa yhden syöttöpisteen.

Ottawa Senators isännöi Calgary Flamesia ja otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa maalein 5-4. Ottelun maaleista viisi syntyi kolmannessa erässä.

Senatorsin Kyle Turris iski tehot 1+1 ja onnistui myös voittolaukauskilpailussa. Mika Zibanejad varmisti Senatorsin voiton upottamalla ratkaisevan yrityksen Joni Ortion selän taakse.

Ortio vaihdettiin Flamesin maalille päätöserässä Jonas Hillerin loukkaannuttua. Senatorsin Craig Anderson torjui ottelussa 34 kertaa ja pysäytti Johnny Gaudreaun ja Sean Monahanin yritykset voittolaukauskilpailussa.

OTTAWA - CALGARY 5-4 vl.
WASHINGTON - PITTSBURGH 1-3
SAN JOSE - NASHVILLE 1-2