Rendulic pelasi viimeisen ottelunsa Liigassa lauantaina Ilvestä vastaan.

Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com

Rendulic ei jatka Pelicansissa − kausi jatkuu KHL:ssä

Alkukauden Pelicansissa pelannut Borna Rendulic jatkaa kauttaan KHL:ssä. Kroatialaishyökkääjälle Lahti oli vain välietappi.

Pelicansissa 14 ottelua pelannut Borna Rendulic jatkaa kauttaan KHL:ssä, kertoo lahtelaisseura tiedotteessaan. Uudesta seurasta ei ole vielä tietoa.

− Rendulicin lähtöön ei liity dramatiikkaa. Pelaaja haki Lahdesta ponnahduslautaa uralleen ja nyt se löytyi yllättävän nopeasti. Siirto tarjoaa uusia mahdollisuuksia sekä pelaajalle että meille, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo.

Kroatialainen merkkautti pelaamissaan otteluissa tehot 5+3=8. Mies itse on siirrostaan hyvillä mielin, sillä hänelle Pelicans oli alunperinkin vain ponnahduslauta isommille areenoille.

− Olin valmistautunut pelaamaan tämän kauden täällä, mutta koska tällainen poikkeuksellinen mahdollisuus tarjoutui, halusin tarttua siihen. Viihdyin Lahdessa erinomaisesti. Organisaatio ja joukkue olivat mahtavia, minkä vuoksi lähteminen täältä jää myös harmittamaan, Rendulic kommentoi.

Joukkueen sisällä Rendulic oli pidetty pelaaja. Joukkueen kapteeni kertoi pelikavereiden ajatuksia hyökkääjän lähdöstä.

− Pelaajisto käsitteli kapteenien johdolla asian ja joukkue yksimielisesti halusi tarjota Rendulicille tämän mahdollisuuden. Rendulic halusi tarttua tilaisuuteen ja samalla tämä on jälleen osoitus, että Lahti on hyvä paikka ponnistaa isompiin kaukaloihin, Stefan Lassen taustoitti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Borna to be wild – Borna Rendulic villinä ja takaisin Liigassa

LIIGA | 7.9.2017 7:00
Pelicans lähtee alkavaan kauteen melko pienillä pelaajamuutoksilla. Yksi mielenkiintoinen nimi hyökkäykseen on kuitenkin saapunut, sillä Borna Rendulic vahvistaa lahtelaisia. Kroatialainen saapui Pelicansiin Pohjois-Amerikasta. lue lisää

Pelicansille hyökkääjä Pohjois-Amerikasta - Rendulic palaa liigakaukaloihin

LIIGA | 11.8.2017 12:30
Viimeiset kolme kautta Pohjois-Amerikassa kiekkoillut hyökkääjä Borna Rendulic siirtyy yksivuotisella sopimuksella Pelicansin riveihin. lue lisää

TPS:n aukoo maalihanojaan, SaiPa palaa voittokantaan

LIIGA | 21.11.2017 10:00
Tiistain Liiga-kierroksella maaleja odotetaan varsinkin Pelicansilta ja Sportilta. TPS:ltäkin toivotaan maalihanojen avautumista nihkeän vaiheen jälkeen. lue lisää

Oulussa mätkitään maaleja, Lukolla mahdollisuus yllättää

LIIGA | 17.11.2017 8:00
Perjantain liigakierros tarjoaa jälleen mielenkiintoisia otteluita ja pelattavia kohteita. Katseet kääntyvät erityisesti Ouluun, jossa kohtaavat tulikuumat Kärpät ja HIFK. lue lisää

Joel Mustonen jättää Pelicansin

LIIGA | 13.11.2017 17:10
Pelicans ja hyökkääjä Joel Mustonen ovat purkaneet keskinäisen pelaajasopimuksensa. lue lisää

Kommentit

Borna Rendulic

s. 1992 Zagreb, CRO
192CM / 88KG
VARAUS: Ei varausta