Regin on Jokereiden ensi kauden kapteeni - "Olen otettu ja ylpeä"

KHL / Uutinen
Peter Regin on mielissään vastuutehtävästään.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Kolmanteen KHL-kauteensa valmistautuva Helsingin Jokerit on nimennyt uuden kapteeninsa. Valinta osui tanskalaiseen Peter Reginiin.

Peter Regin on Jokereiden historian ensimmäinen ulkomaalaiskapteeni. 30-vuotias tanskalainen pelasi jo viime kaudella Jokereissa ja sai heti varakapteenin tehtävän. Niko Kapasen loukkaannuttua loppukaudesta Regin hoiti varsinaisen kapteenin tehtäviä. 

Ennen Jokereita tanskalainen pelasi seitsemän kautta Pohjois-Amerikassa. Vuosien aikana hän ehti pelata yhteensä 243:ssa NHL-ottelussa.

- Reginillä on kaikki erinomaisen kapteenin ominaisuudet: hän on esimerkillinen ammattilainen, äärimmäisen kova työntekijä sekä luotettava ja sitoutunut pelaaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella, Jokereiden GM Jari Kurri kehui seuran tiedotteessa.

Regin ottaa C-kirjaimen peliasunsa rintaan vastaan tyytyväisin mielin.

- Olen todella otettu ja ylpeä, että minut on nimetty Jokereiden kapteeniksi. Se tuo mukanaan ison vastuun, mutta olen mielestäni valmis tehtävään ja teen aivan kaikkeni ohjatakseni joukkuetta oikeaan suuntaan ja ollakseni johtaja niin jäällä kuin sen ulkopuolella, Regin sanoi seuran tiedotteessa.

Viime kaudella tanskalainen teki 60 otteluun 48 tehopistettä. 

- Olen todella onnellinen, että sain mahdollisuuden tulla Jokereihin viime kaudeksi, koska organisaatio on maailmanluokkaa ja yleisön tuki mahtavaa, mies jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle