Red Wings kiri kolmannessa voittoon

Pavel Datsjuk oli pelipäällä yön ottelussa. Hetkeä myöhemmin kiekko on repussa ja tilanne 2-3 Red Wingsille.
Detroit Red Wingsin kolme maalia kolmannessa erässä olivat liikaa kotijoukkue Washington Capitalsille. Predators katkaisi Oilersin voittoputken preerialla.

Capitalsin ja Red Wingsin välisessä kamppailussa saatiin odottaa avausmaalia lähes ottelun puoliväliin asti. Gustav Nyquist siirsi Red Wingsin johtoon ajassa 28.56 kauden viidennellä osumallaan. Capitals vei kuitenkin erän maalein 2-1 Jevgeni Kuznetsovin ja Troy Brouwerin maaleilla. Kuznetsoville osuma oli kauden ensimmäinen.

Kotijoukkue Capitals maksoi kovan hinnan kiekonmenetyksistä ottelun kolmannessa erässä. Justin Abdelkaderin tasoitusmaalia edelsi kaksi kiekonriistoa, joista jälkimmäisen uhriksi joutui Capitalsin tulokaspelaaja André Burakovsky.

Abdelkader iski voittomaaliksi jääneen illan toisen osumansa Henrik Zetterbergin keskialueen syötönkatkoa seuranneesta tilanteesta. Pavel Datsjuk toi kiekon alueelle, imi kaksi pelaajaa itseensä ja jätti kiekon vapaaksi jääneelle Abdelkaderille. Datsjuk itse viimeisteli loppulukemiksi 2-4 ottelun viimeisellä minuutilla ylivoimaosumallaan.

Oilersin voittoputki katkesi

Vaikean alun jälkeen neljällä peräkkäisellä voitolla jaloilleen ponnistanut Edmonton Oilers joutui taipumaan kotonaan Nashville Predatorsia vastaan lukemiin 1-4 päättyneessä ottelussa. Oilers on yhä voitoitta läntisen konferenssin joukkueita vastaan.

Predatorsin voitossa pääosia näyttelivät kaksi maalia iskenyt Craig Smith sekä 26 torjuntaa kirjauttanut Pekka Rinne. Myös Taylor Beck ja Shea Weber onnistuivat maalinteossa. Kotijoukkueen ainokaisesta vastasi Taylor Hall.

WASHINGTON-DETROIT 2-4
EDMONTON-NASHVILLE 1-4