Red Wings aloitti siirtohulinat - Vanek Floridaan

NHL / Uutinen
Thomas Vanek iskee maaleja seuraavaksi Florida Panthersin peliasussa.
Kuva © Getty Images
Detroit Red Wings on kaupannut hyökkääjä Thomas Vanekin Florida Panthersiin vaihdossa Dylan McIlrathiin ja kolmannen kierroksen varausvuoroon.

Detroit Red Wings vastasi siirtotakarajan ensimmäisestä pelaajakaupasta, kun se lähetti Thomas Vanekin Florida Panthersiin. Vaihdossa Panthers antoi puolustaja Dylan McIlrathin ja kolmannen kierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen. Red Wings pidätti kaupassa myös 50 prosenttia Vanekin palkasta.

33-vuotias Vanek ehti pelata Red Wings-paidassa 49 ottelua, joissa hän teki pisteet 15+23=38. Vanek siirtyi Red Wingsiin heinäkuussa 2016. kun Minnesota Wild oli ostanut hänen sopimuksensa ulos. Vanek on Buffalo Sabresin ykkösvaraus vuodelta 2003 ja hän edusti Sabresia kahdeksan kautta. Sen jälkeen Vanekin osoite on vaihtunut tiheään ja Panthers on hänen viides NHL-seuransa kuuden vuoden sisään.

24-vuotias McIlrath on New York Rangersin ykkösvaraus vuodelta 2010. Hän on pelannut kuluvalla kaudella Panthersin NHL-miehistössä kuusi ottelua ja tehnyt niissä yhden maalin.

» Lähetä palautetta toimitukselle