Rask edelleen Panthersin peikko

NHL / Uutinen
Ryan Spooner ja Torey Krug juonivat Bruinsin avausmaalin.
Kuva © Getty Images
Boston Bruinsin Tuukka Rask torjui 26 kertaa 3-1-kotivoitossa Florida Panthersista. Samalla Bruins otti jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa kissapedoista. Panthers on edellisen kerran juhlinut voittoa TD Gardenissa joulukuussa 2011.

Ensimmäisen erän ainoa maali nähtiin, kun peliaikaa oli jäljellä yhdeksän minuuttia. Torey Krug pysäytti Dave Bollandin heikon siniviivapurun ja ampui kohti maalia. Ryan Spooner sai mailansa väliin ja Roberto Luongo oli tilanteessa voimaton. Maalia tarkisteltiin pitkään videolta, mutta lopulta se hyväksyttiin.

Bruins vastasi myös toisen erän ainoasta maalista. Brad Marchand petasi paikan Spoonerille, joka iski ylivoimalla illan toisen maalinsa. Toinen erä oli tässä vaiheessa vanhentunut kahdeksan minuuttia.

Panthers kavensi, kun kolmatta erää oli jäljellä seitsemän minuuttia. Entisellä kotiareenallaan pelannut Reilly Smith latasi Aaron Ekbladin upeasta poikittaissyötöstä kiekon ohi Tuukka Raskin. Bruins kuitenkin varmisti voittonsa puolitoista minuuttia ennen loppua, kun Marchand iski 3-1-lukemat tyhjään maaliin Patrice Bergeronin syötöstä.

Panthers sai ottelusta myös jobinpostia, sillä Derek MacKenzie jätti toisessa erässä pelin kesken alavartalovamman vuoksi.

BOSTON - FLORIDA 3-1
BUFFALO - LOS ANGELES 2-1 ja.
COLUMBUS - NY ISLANDERS 2-3 ja.
MONTREAL - OTTAWA 3-1
TAMPA BAY - WASHINGTON 1-2
NASHVILLE - COLORADO 2-3
ST. LOUIS - DALLAS 3-0
ARIZONA - CAROLINA 4-5 ja.
CALGARY - NY RANGERS 5-4 ja.
SAN JOSE - MINNESOTA 0-2

» Lähetä palautetta toimitukselle