Rangers venytti sarjan seitsemänteen peliin

Rangers voitti veitsi kurkulla kaksi ottelua putkeen.
Kaksi ottelua veitsi kurkulla pelannut New York Rangers pelasi vahvasti kaksi erää ja se riitti venyttämään ottelusarjan seitsemänteen peliin.

Rangers ei kauaa aikaillut. Vain 40 sekunnin pelin jälkeen Chris Kreider ajoi upeasti maalille ja pääsi kääntämään rystyltä kiekon Braden Holtbyn taakse.

Erä oli silkkaa maalivahtien näytöstä. Ottelun yksi hienoimmista ja erikoisimmista torjunnoista nähtiin, kun Rangersin Henrik Lundqvist torjui ensin patjallaan kaksi Capitalsin yritystä ja lopulta tiputti tahallaan mailansa ja otti kiekon kilpikädellä koppiin ja katkaisi pelin.

Ensimmäisen erän lopussa Troy Brouwer kiskoi Carl Hagelinin kypärän pois päästä ja näin ollen Rangers pääsi ylivoimalle, kun erää oli jäljellä vain muutama sekunti. Rangers voitti hyökkäyspään aloituksen ja Kreider pääsi lyömään Derick Brassardin paluukiekosta ottelun toisen maalinsa. Kelloon jäi aikaa vain 0.3 sekuntia jäljelle.

Capitals pääsi kaventamaan heti toisen erän alkuun Jason Chimeran maalilla ja pääsi kuskin paikalle. Erässä ei tehty muita maaleja, mutta laukaukset päätyivät 18-4 Capitalsille.

Kolmas erä alkoi jälleen maalilla. Tällä kertaa verkkoja onnistui heiluttamaan Rick Nash pudotuspelien toisellaan ja Rangers pääsi niskan päälle. Vain neljä minuuttia myöhemmin Dan Boyle löysi kiekolle tien Holtbyn taakse ja kaikki luulivat ottelun olevan ohi. Paitsi Capitals.

Ensin Jevgeni Kuznetsov kavensi kahden maalin päähän ja pari minuuttia myöhemmin peli oli Joel Wardin maalilla 3-4.

Vain muutama minuuttia ennen loppua James Sheppard sai kyseenalaisen jäähyn pelin viivytyksestä, kun kiekko lensi laidan yli. Hidastuksesta kuitenkin näki, että kiekko pomppasi pleksin kautta ulos joten jäähyä ei olisi pitänyt viheltää. Rangers kuitenkin kesti Capitalsin vyörytyksen ja ottelusarja venyi seitsemänteen peliin.

WASHINGTON - NY RANGERS 3–4 (sarja tasan 3–3)