Rangers osti Richardsin ulos

NHL / Uutinen
Brad Richards saa etsiä uuden seuran.
Kuva © Getty Images
New York Rangers on ostanut hyökkääjä Brad Richardsin ulos sopimuksestaan.

New York Rangers ilmoitti perjantaina ostaneensa ulos hyökkääjä Brad Richardsin sopimuksen. Rangers teki siirtonsa sen jälkeen, kun Richards kieltäytyi siirron estävän pykälänsä purkamisesta seuran laitettua hänet siirtolistalle. 

Heinäkuussa 2011 yhdeksänvuotisen ja 60 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Rangersin kanssa tehnyt Richards ehti pelata sinipaidassa vain reilut kolme kautta. Richardsin sopimuksen ulosostaminen maksaa Rangersille noin 20 miljoonaa dollaria 12 vuoden ajalta. Richards itse saa noin miljoona dollaria ulososton kestosta ja lisäksi yhteensä 8 miljoonan dollarin bonukset kolmelta sopimusvuodeltaan Rangersista. 

34-vuotias Richards pelasi viime kaudella Rangers-nutussa täyden runkosarjan tehden pisteet 20+31=51. Yhteensä hän on pelannut 984 NHL-ottelua seuroinaan Tampa Bay Lightning, Dallas Stars ja Rangers. Pelaamissaan otteluissa hän on tehnyt pisteet 276+591=867. Richards voitti Stanley Cupin Lightningin paidassa keväällä 2004, jolloin hänet palkittiin myös Conn Smythe Trophyllä pudotuspelien parhaana pelaajana. Richards johdatti Rangersin päättyneellä kaudella Stanley Cup-finaaleihin iskien tehot 5+7=12.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle