Rangers laajensi miehistöään viidellä pelaajalla

NHL / Uutinen
Glass on yksi Rangersin viidestä uudesta pelaajasta.
Kuva © Getty Images
New York Rangers on hankkinut viisi uutta pelaajaa, kaksi puolustajaa ja kolme hyökkääjää. Joukkueeseen liittyvät Tanner Glass, Matt Hunwick, Mike Kostka, Chris Mueller ja Christopher Bourque.

Tanner Glass pelasi viime kaudella Pittsburgh Penguinsissa. Pelejä kertyi 75 ja tehopisteitä 13. Hyökkääjän sopimus on kolmevuotinen ja sen kokonaisarvo on 4,35 miljoonaa dollaria.

Matt Hunwick kuului viime kaudella Colorado Avalanchen organisaatioon. NHL:ssä puolustaja pelasi vain yhden pelin ilman tehopisteitä, mutta AHL:ssä pelejä tuli Lake Erie Monstersissa 52 ja tehopisteitä 31. Hunwickin sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 0,6 miljoonaa dollaria.

Mike Kostka aloitti kautensa Chicago Blackhawksissa. Pelejä kertyi NHL:ssä yhdeksän ja tehopisteitä kolme. AHL:ssä Rockford IceHogsissa pelejä tuli kaksi ja tehopisteitä yksi. Kostka kaupattiin kesken kauden Tampa Bay Lightningiin, jossa NHL-pelejä tuli 22 ja tehopisteitä kymmenen. Puolustajan sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 0,65 miljoonaa dollaria.

Chris Mueller pelasi viime kaudella Dallas Starsissa. Hyökkääjälle  kertyi NHL-pelejä yhdeksän ilman tehopisteitä. AHL:ssä Texas Starsissa pelejä tuli 79 ja tehopisteitä 68. Sopimuksen yksityiskohtia ei kerrottu julkisuuteen.

Christopher Bourque aloitti viime kautensa KHL:ssä Ak Bars Kazanissa. Pelejä kertyi 11 ja tehopisteitä kaksi. Hyökkääjä siirtyi kesken kauden NLA:han Bieliin, jossa pelejä tuli 33 ja tehopisteitä 21. Bourque pelasi myös Yhdysvaltojen maajoukkueen mukana kansainvälisiä pelejä kolme kappaletta ja teki niissä kolme pistettä.

Bourquen sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 0,6 miljoonaa dollaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle