Rangers löi niukasti Bruinsin, Sedin hiljensi ärjyvän pantterilauman

Rangers ja Bruins kävivät tiukan taistelun voitosta.
New York Rangersin kolmannen erän loppukiri takasi sille 2-1-kotivoiton Boston Bruinsista. Suomalaisista pisteille pääsivät muiden muassa Joonas Donskoi ja Aleksander Barkov.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin toisessa erässä. Erää oli pelattu yhdeksän minuuttia, kun Jimmy Hayes vei Bruinsin 1-0-johtoon Ryan Spoonerin syötöstä. Maali jäi myös toisen erän ainoaksi. Rangers aloitti kolmannen erän räväkästi. Peli oli ehtinyt vanhentua vain 35 sekuntia, kun Derick Brassard tasoitti pelin. Jesper Fast sinetöi 2-1-loppulukemat, kun ottelua oli jäljellä kaksi minuuttia.

San Jose Sharksin Joonas Donskoi iski maalin, kun Sharks kukisti vieraissa Calgary Flamesin 5-4.  Sharksin tehopelaajia oli kahden pisteen iltaa viettäneet Joe Thornton ja Brent Burns. Myös Logan Couture ja Joel Ward osuivat kumpikin kerran. Flamesin maaleista vastasivat Sean Monahan, Dennis Wideman, Sam Bennett ja Michael Ferland.

Florida Panthersin Aleksander Barkov iski maalin ja Jussi Jokinen saalisti syöttöpisteen ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Canucksin maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat Daniel Sedin ja Jake Virtanen. Ottelun ratkaisi Sedin illan toisellaan jatkoajalla. Samalla katkesi Panthersin ennätyksellinen voittoputki lukemaan 12.

NY RANGERS - BOSTON 2-1

CALGARY - SAN JOSE 4-5

VANCOUVER - FLORIDA 3-2 ja.

LOS ANGELES - DETROIT 4-2