Raanta ja Jokipakka nostettiin takaisin NHL:ään

NHL / Uutinen
Jyrki Jokipakka saa taas venytellä Starsin logo rinnassaan.
Kuva © Getty Images
Chicago Blackhawks ja Dallas Stars nostivat suomalaispelaajansa takaisin NHL:n puolelle.

Blackhawks-maalivahti Antti Raanta, 25, ei ehtinyt viettää AHL:ssä kuin vain pari päivää, kunnes kutsu kävi takaisin Blackhawksiin. Raanta pelasi farmiseura IceHogsissa yhden ottelun, jossa torjui joukkueelleen voiton. NHL:ssä Raannalle on tällä kaudella merkitty yksi voitto kolmesta pelaamastaan ottelusta.

Raannan ohella tänään kutsun NHL:ään sai Starsin Jyrki Jokipakka, 23, joka teki aiemmin tällä kaudella NHL-debyyttinsä. Jokipakka jäi kolmessa ensimmäisessä ottelussaan tehopisteittä. Hänelle tilastoitiin kaksi laukausta ja yksi taklaus. Tehotilasto oli otteluissa kolmen pykälän verran pakkasen puolella.

Toista kauttaan Pohjois-Amerikassa pelaava Jokipakka on AHL:ssä pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua ja tehnyt yhden maalin. Tamperelaispuolustaja oli viime kaudella voittamassa AHL:n mestaruutta Starsin riveissä.

Jokipakalla löytyi jälleen tilaa NHL-miehistössä, kun Stars kauppasi kokeneen puolustajansa Sergei Gontšarin Canadiensiin ja Kevin Connauton päästettiin menemään. Lisäksi pitkäaikaispotilas Patrik Nemethiä ei nähdä kaukalossa kuukausiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle