Rämö on pelannut liki 100 Mestis-ottelua.

Jarno Hietanen

Rämö jättää Hermeksen - uutena osoitteena Pyry

Hermekseen tulevaksi sopimuksen tehneen Juuso Rämön pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Hyökkääjä löysi myös nopeasti uuden työnantajan, sillä hän siirtyy Suomi-sarjaan Nokian Pyryn riveihin.

Juuso Rämö teki Hermeksen kanssa keväällä 1+1-vuotisen sopimuksen. 23-vuotiaan hyökkääjän sopimus kuitenkin purettiin, koska hänelle ei löydetty sopivaa roolia joukkueesta. Rämö esiintyi kokkolalaisjoukkueessa neljässä harjoitusottelussa.

− Rämö tuli Hermekseen sillä ajatuksella että viime kauden hyvä loppukausi saisi jatkoa Hermeksessä ja nimenomaan tulosyksikössä. Nyt kuitenkin rooli oli jäämässä niin pieneksi ja varsinkin sellaiseksi mikä ei tukenut Juuson vahvuuksia. Päädyttiin keskusteluiden jälkeen että on parempi hakea haasteita muualta, taustoitti Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen sopimuksen purun syitä.

Pitkään tamperelaislähtöisen Rämön ei kuitenkaan tarvinnut olla ilman seuraa, sillä hän teki yksivuotisen sopimuksen Nokian Pyryn kanssa. Urallaan kahdeksan Liiga-ottelua sekä 96 Mestis-kamppailua pelannut hyökkääjä liittyy nokialaisjoukkueeseen kuluvalla viikolla.

Rämön lisäksi Suomi-sarjaa pelaava Pyry vahvisti hyökkäystään SaPKossa koeajalla käyneellä, mutta ilman sopimusta jääneellä Ville Salorannalla.

Lue myös

Rämö täydentämään Hermeksen hyökkäystä

MESTIS | 15.5.2017 19:49
Kokkolan Hermes on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Juuso Rämön kanssa. lue lisää

Hermeksen Ahlgren: "Ei kukaan voi olla tyytyväinen omaan tekemiseen"

MESTIS | 19.12.2017 14:00
Hermes kuuluu Mestis-kauden ehdottomiin pettymyksiin. Vaikka muutokset viime kauteen nähden olivatkin joukkueessa suuria, joukkueen ajautuminen reilusti karsintaviivan alapuolelle ei ole sitä, mitä Kokkolassa odotettiin. lue lisää

Kolme toivetta: Hermes tarvitsee ennen kaikkea tasapainoa

MESTIS | 19.12.2017 14:00
Kokkolan Hermeksen syksy ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Näin joulun alla Jatkoajassa toivotaankin, että joulupukin lahjasäkistä löytyisi apuja kokkolalaisten tukalaan tilanteeseen. lue lisää

Antti Karhula sivuun Hermeksen päävalmentajan pestistä

MESTIS | 14.12.2017 13:09
Mestiksessä toiseksi viimeisenä oleva Kokkolan Hermes vaihtaa päävalmentajaa, kun Antti Karhula väistyy tehtävästä sivuun. Uuden päävalmentajan rekrytointi alkaa heti. lue lisää

Korkiakoski ei jatka Hermeksessä

MESTIS | 30.11.2017 22:38
Hermeksen ja hyökkääjä Markus Korkiakosken tiet eroavat. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juuso Rämö

Pyry #33 L h
s. 1994 Tampere
187CM / 87KG