Qvist jatkaa IPK:n valmennusryhmässä

MESTIS / Uutinen
IPK:n valmennusryhmä pysyy tutussa muodossa.
Kuva © jmatto
IPK on jatkanut viime kaudellakin apuvalmentajana toimineen Eetu Qvistin sopimusta.

Qvistin sopimus iisalmelaisjoukkueen kanssa on 1+1-vuotinen. Valmennustehtävien lisäksi Qvist toimii seuran viestintäpäällikkönä elokuun alusta alkaen.

− Kokemukset ensimmäisestä valmentajakaudestani ovat pelkästään myönteisiä ja oppia karttui roppakaupalla. Haluan kehittää omaa osaamistani ja pyrin auttamaan pelaajiamme kehittymään seuraavalle tasolle. Koen, että minulla on annettavaa sekä joukkueelle että yksittäisille pelaajille. On etuoikeus päästä tekemään sitä, mistä tykkään, Qvist kommentoi seuran tiedotteessa.

− Hyvillä mielin jatkan myös toimiston puolella. Elokuusta alkaen toimenkuvani tosin muuttuu jonkun verran, jotta pystyisin keskittymään valmennukseen Mestiksen vaatimalla tavalla.

Iisalmelaisryhmän päävalmentaja Jukka Niiranen on myös tyytyväinen syntyneeseen jatkosopimukseen.

− Eetun jatkosopimus on tärkeä palanen joukkueen rakentamisessa. Valmennus on tiimityötä ja yhteistyömme on ollut erinomaista. Eetu tuo hiljattain pelaajauransa lopettaneena pelaajan näkökulman valmennukseemme. Eetu on hyvä huomioimaan pelaajien toimia yksilöinä, kun itselläni päähuomio on viisikon pelaamisessa, Niiranen kertoi tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle