Niemi pelasi viime kaudella Ilveksen A-nuorissa.

Kirsi Teiskonlahti

Pyrylle nuoria puolustajia Mestiksestä

Nokian Pyry vahvisti puolustustaan Mestiksestä siirtyvillä Jesse Koskelolla ja Tino Kauppisella. Nokialaisseura sai uusia nimiä ryhmäänsä myös II divisioonasta ja Nuorten Liigasta.

Jesse Koskelo kiekkoili viime kauden Kokkolan Hermeksen riveissä. 21-vuotiaan puolustajan kausi kului pääosin Nuorten Mestiksessä, mutta hän pelasi myös kahdeksan miesten Mestis-ottelua tehoin 0+3. A-nuorissa hän tehtaili 33 ottelussa 27 tehopistettä.

Tino Kauppinen edusti päättyneellä kaudella puolestaan Kajaanin Hokkia. 21-vuotias puolustaja keräsi kajaanilaisryhmän takalinjoilla 48 ottelussa tehot 1+2.

Puolustukseensa nokialaisjoukkue kiinnitti myös II divisioonajoukkue YJK:ssa viime kauden pelanneen Samuli Hietalan. 25-vuotias puolustaja on pelannut urallaan aiemmin Suomi-sarjassa JHT:n ja RoKin miehistöissä.

Hyökkäyskalustoonsa Pyry hankki Ilveksen A-nuorista Aleksi Niemen. 21-vuotias hyökkääjä viimeisteli Nuorten Liigan runkosarjassa 43 ottelussa tehot 15+23 ja pudotuspeleissä kuudessa kamppailussa pisteet 1+3.

Maalivahtiosastolleen joukkue oli kiinnittänyt jo aiemmin 23-vuotiaan Ville Niemisen, joka on pelannut urallaan myös viisi Mestis-peliä LeKissä.

Lue myös

Pyry-Titaanit: Yksikin voitto kotkalaisille olisi yllätys

Suomi-sarja | 21.2.2018 11:30
Ylemmän loppusarjan voittanut Nokian Pyry saa vastaansa alemmassa loppusarjassa toiseksi sijoittuneen Kotkan Titaanit. Runkosarjassa Pyry vei kummankin keskinäisen ottelun kotona ja vieraissa selvin 5–1-lukemin. lue lisää

Rämö jättää Hermeksen - uutena osoitteena Pyry

MESTIS | 25.9.2017 13:53
Hermekseen tulevaksi sopimuksen tehneen Juuso Rämön pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Hyökkääjä löysi myös nopeasti uuden työnantajan, sillä hän siirtyy Suomi-sarjaan Nokian Pyryn riveihin. lue lisää

Pyry ei kaadu ainakaan maalivahtipeliin

Suomi-sarja | 22.2.2017 16:04
Nokian Pyryn Suomi-sarjajoukkue lähtee kuluvalla viikolla alkaviin pudotuspeleihin yhtenä ennakkosuosikeista. Joukkueen tavoitteena ollut pudotuspelien kotietu saatiin saavutettua, ja nyt joukkue uhkuu itseluottamusta tulevaa kohtaan. lue lisää

Imatralla juhlitaan runkosarjan voittoa – Hildén mellasti pistepörssissä

Suomi-sarja | 22.2.2017 16:03
Suomi-sarjan runkosarjan päätöskierros pelattiin sunnuntaina. Pudotuspelijoukkueet olivat selvillä jo aiemmin, mutta tärkeistä sijoituksista taisteltiin loppuun saakka. Karsintaviivalla käytiin veristä taistelua loppumetreille asti. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Samuli Hietala

s. 1992 Kalajoki
183CM / 82KG
SOPIMUS: Koeaika (1+1)