PYRY pyydysti Pyymäen ja Niemen

Suomi-sarja / Uutinen
Pyymäki siirtyy Lempäälästä Nokialle.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Suomi-sarjaa pelaava Nokian PYRY on hankkinut riveihinsä hyökkääjät Jarkko Pyymäen ja Mika Niemen.

Kahdella edelliskaudella Lempäälän Kisan riveissä Metsistä pelanneet Jarkko Pyymäki, 32, ja Mika Niemi, 33, jatkavat uriaan reilut 30 kilometriä pohjoisempana. Kokeneet hyökkääjät pyydysti yksivuotisilla pelaajasopimuksilla riveihinsä keväällä vasta karsintojen kautta paikkansa Suomi-sarjassa varmistanut Nokian PYRY.

Liigassa vajaat 400 ottelua kasvattajaseuransa Tampereen Tapparan ja Lappeenrannan SaiPan sotisovissa tahkonnut Pyymäki on edustanut Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla LeKin lisäksi myös Kiekko-Vantaata.

Niemen vyöllä on puolestaan Ilveksen, Ässien, JYPin, HPK:n ja kasvattiseuransa Tapparan paidoissa pelatut reilut 240 liigapeliä. Mestiksessä Niemi on edustanut LeKin lisäksi Jukureita, Kiekko-Vantaata, SaPKoa ja Sportia.

Pyymäen ja Niemen lisäksi PYRY ilmoitti napanneensa hyökkääjä Juho Joki-Erkkilän takaisin naapuriseura KOOVEEsta sekä pestanneensa taustayhtiö Nokian Pyry Hockey Oy:n toimitusjohtajaksi joukkueen ex-hyökkääjä Pekka Palosen.

- Joukkueen kokoonpano on sellainen, että voimme tosissamme tavoitella pudotuspelipaikkaa, toteaa PYRY-manageri Martti Hakkarainen.

Päivitetty: 2.52

» Lähetä palautetta toimitukselle