Predatorsille kaksi kokenutta sentteriä

NHL / Uutinen
Mike Ribeiro siirtyy Predatorsin paitaan.
Kuva © Getty Images
Nashville Predators on vahvistanut hyökkäyskalustoaan Mike Ribeirolla ja Derek Roylla.

Mike Ribeiro, 34, edusti viime kaudella Phoenix Coyotesia. Kanadalaissentteri solmi vuosi sitten Coyotesin kanssa neljävuotisen sopimuksen, mutta nimensä Arizona Coyotesiksi vaihtanut joukkue osti miehen sopimuksen ulos viime kauden päätteeksi. Ribeiro pelasi kaudella Coyotesissa 80 ottelua ja teki niissä 16 maalia sekä 47 tehopistettä.

Ribeiro solmi Nashville Predatorsin kanssa yhden vuoden ja 1,05 miljoonan dollarin sopimuksen. Ribeiro on Montreal Canadiensin toisen kierroksen varaus kesältä 1998. Kanadalainen on edustanut Canadiensin ja Coyotesin ohella NHL:ssä myös Dallas Starsia sekä Washington Capitalsia. Yhteensä Ribeirolle on NHL:ssä kertynyt 865 ottelua, joissa on syntynyt 656 tehopistettä.

Hankalasta luonteestaan tunnettu taiteilija edusti työsulkukauden 2004-05 17 ottelun verran Espoon Bluesia SM-liigassa. Parhaalla NHL-kaudellaan Ribeiro on tehnyt 83 tehopistettä 76 ottelussa Starsin väreissä.

Derek Roy, 31, siirtyy Predatorsiin niin ikään yhden vuoden sopimuksella. Royn sopimuksen arvo on tasan miljoona dollaria. Buffalo Sabresin kesän 2001 toisen kierroksen varaus pelasi viime kaudella St. Louis Bluesissa 75 ottelua tehden yhdeksän maalia ja 37 tehopistettä.

Kanadalaissentteri on pelannut myös Starsin ja Vancouver Canucksin riveissä. Kymmenvuotisella NHL-urallaan Roy on pelannut 666 ottelua NHL:ssä ja saanut niissä kokoon 492 tehopistettä. Roy on voittanut vuosina 2007 ja 2008 Kanadan paidassa MM-hopeaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle