Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Povoroznioukin pelit ovat marraskuun osalta pelattu.

Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

Povorozniouk jälleen pelikieltoon - nyt kuudeksi peliksi

Sport-hyökkääjä Sam Povorozniouk on saanut kuuden ottelun pelikiellon huidottuaan Lennart Petrelliä ennen maaottelutaukoa.

Sam Povorozniouk joutuu huilaamaan Sportin seuraavat kuusi peliä, ja on seuraavan kerran pelikelpoinen 2.12. Sportin kohdatessa Kuparisaaressa HPK:n. Pelikielto on amerikkalaishyökkääjälle jo kauden toinen, sillä hän sai lokakuun lopussa yhden ottelun pelikiellon päällä iskemisestä. Tätä ei kuitenkaan katsottu ankaroittavana tekijänä nykyistä pelikieltoa määrättäessä.

Tämänkertaista tilannetta ei näy ottelun videotallenteelta, joten lausunnot on pyydetty otteluvalvojalta ja erotuomarilta. Näiden perusteella Povorozniouk ottaa muutaman luistelupotkun häntä taklanneen HIFK-hyökkääjän Lennart Petrellin perään ja huitaisee häntä kaksin käsin mailallaan. Maila osuu Petrelliä päähän, ja myös HIFK-pelaaja joutui jättämään ottelun kesken.

Lue myös

Sportin yhdysvaltalaiskaksikko jättää joukkueen - Parks ja Povorozniouk suuntaavat ulkomaille

LIIGA | 13.2.2018 17:17
Sport-hyökkääjät Michael Parks ja Sam Povorozniouk jättävät joukkueen ja suuntaavat ulkomaan kaukaloihin. lue lisää

Kyynärpäätaklaus päähän toi Povoroznioukille pelikiellon - voi pelata vasta runkosarjan viimeisellä viikolla

LIIGA | 6.2.2018 16:31
Sport-hyökkääjä Sam Povoroznioukille on tuomittu kahdeksan ottelun pelikielto perjantain KooKoo-ottelun kyynärpäätaklauksesta. lue lisää

Harvinainen ulosajo Kouvolassa - Sport-hyökkääjä puski itsensä suihkuun

LIIGA | 28.10.2017 18:42
Vaasan Sportin amerikkalaislaituri Sam Povorozniouk napsi itselleen samassa ajassa 2+5+20 minuuttia rangaistuksia KooKoo-Sport -ottelussa. lue lisää

Sportille hyökkääjä Pohjois-Amerikasta - "Povorozniouk on taitava pelaaja"

LIIGA | 13.4.2017 15:25
Sport on hankkinut ensi kauden hyökkäykseensä 22-vuotiaan Sam Povoroznioukin. lue lisää

Sportin pelaaja-arviot 2017-18: Kotkan lento muuttui liidoksi

LIIGA | 20.3.2018 12:00
Vaasan Sport lähti kauteen 2017−18 farssikausi takanaan ja edessään kasvojenpesu. Hyvästä alusta huolimatta sesonki muuttui sarjataulukossa edellisen toistamiseksi. Joukkueen nuoriso nousi hyvin esiin, mutta erikoistilannepelaaminen oli Sportin helmasynti lähes koko kauden. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

JYPHIFK
"Jyväskylässä nähdään maaleja"
JYP ja HIFK tunnetaan joukkueiden hyökkäysvoimasta. Viimeisimmissä viidessä kohtaamisessa ei ole jääty kertaakaan alle kuuden maalin, mikä povaa maaleja myös puolivälieräavaukseen. Molemmilta joukkueilta löytyy maalipaikkoja avaavia haavoittuvuuksia puolustuspelaamisesta, ja näitä käytetäänkin hyväksi. JYP pyrkii kotijoukkueena määrittämään rytmiä, mikä avaa maalipaikkoja enemmän. Tätä kautta myös voitto tulee hurrikaaniryhmälle.
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3
TapparaKalPa
"KalPalla on yllätyspotentiaalia Tampereella"
Kaikki paineet Tapparan ja KalPan puolivälieräsarjassa on Tapparan leirissä. Tällainen tilanne on kuin luotu nuorelle ja itseluottamusta puhkuvalle kuopiolaisryhmälle, joka lähtee nälkäisenä haastajana tavoittelemaan välieräpaikkaa. Kaksi neljästä runkosarjakohtaamisesta eteni ylitöille, ja tämä kaava toistuu nytkin. Tapparan materiaalietu kääntää pienet marginaalit edukseen.
  • 2
  • 3
  • 2
  • 3

Luetuimmat

Sam Povorozniouk

s. 1995 Northbrook, IL, USA
179CM / 88KG