Pohjalainen: Entinen Jukurit-peluri matkaa kakkosdivisioonaan

Muut Sarjat / Uutinen
Hyökkääjä Henry Hietaharju siirtyy pelaamaan kakkosdivisioonan joukkueen KoMu HT:n riveihin.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Mikkelin Jukureiden riveissä keväällä Mestis mestaruuden voittanut Henry Hietaharju siirtyy kiekkoilemaan kakkosdivisioonan joukkueeseen KoMu HT:een. Mustasaarelaisseuraan liittyvät myös Sportia viime kaudella edustanut Oskari Hakomäki ja Anton Fogström. Asiasta uutisoi Pohjalainen.

Jääkiekon kakkosdivisioonan joukkue KoMu HT on vahvistanut rivistöään kolmella uudella pelaajalla. Mustasaarelaisseuran miehistöön liittyy uusina niminä hyökkääjäkolmikko Henry Hietaharju, Oskari Hakomäki ja Anton Fogström. Jokaisella kolmella kiekkoilijalla on vyöllään tuoretta pelikokemusta Mestiksestä. 

Hyökkääjäkolmikon kokenein nimi on Henry Hietaharju, jolla on tilillään yli 200 mestispeliä. Hietaharju on voittanut myös kaksi Mestiksen mestaruutta. Edellisen kerran Hietaharju juhli Mestiksen mestaruutta viime keväänä Mikkelin Jukureiden riveissä.

Lisäksi Hietaharju on voittanut Mestiksen mestaruuden myös Vaasan Sportissa. A-nuorten mestaruuden Hietaharju on puolestaan voittanut keväällä 2007 Lahden Pelicansin kapteenina. 

Hietaharjun tavoin myös Hakomäki kiekkoili vielä edelliskaudella Mestiksessä. Hakomäki pelasi viime kaudella Mestis-joukkue Sportin riveissä. Lisäksi Hakomäki on edustanut kauden verran myös oululaisjoukkue Kiekko-Laseria. 

KoMu HT:n värväämän hyökkääjäkolmikon kolmas nimi Anton Fogström pelasi viime kaudella Suomi-sarjaa Waasa Red Ducksissa. Tätä ennen Fogström kuului kahden kauden ajan Sportin edustusjoukkueen pelaajarinkiin.

KoMu HT:n päävalmentajana toimii tällä kaudella Pete Suonpää.  

» Lähetä palautetta toimitukselle