Silfver jatkaa uraansa Herningissä.

Timo Savela

Pitkänen ja Silfver suuntaavat Tanskaan

Viime kaudet Mestiksessä kiekkoilleet puolustaja Christian Silfver ja hyökkääjä Riku Pitkänen siirtyvät ensi kaudeksi Tanskan pääsarjajoukkue Herning Blue Foxiin.

Christian Silfver kiekkoili viimeiset viisi kautta Peliittojen takalinjoilla. Päättyneellä kaudella 25-vuotias puolustaja iski 54 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 13+27. Kertaalleen Mestiksen kakkostähdistökentälliseenkin valitulla puolustajalla on vyöllään 16 Liiga-ottelua Pelicansin ja kasvattajaseuransa HIFK:n riveistä.

Riku Pitkänen pelasi puolestaan päättyneen kauden JYP-Akatemiassa, jossa hän tehtaili 48 ottelussa tehot 11+26. Mestis-karsinnoissa hän kartutti pistetiliään vielä neljällä syötöllä. Yhden Liiga-ottelun urallaan pelannut 25-vuotias Pitkänen on edustanut Mestiksessä myös KeuPaa ja Jukureita.

Herningin päävalmentajana toimii suomalainen Petri Skriko. Joukkueen pelaajistosta suomalaisillekin tuttuna nimenä löytyy maalivahti Simon Nielsen, joka torjui muun muassa SaPKon ja Lukon maaleilla.

Lue myös

Riku Pitkänen sarjapaikan säilymisestä: "Luotto oli perkeleen kova"

MESTIS | 31.3.2017 22:00
Perjantai-iltana Jyväskylässä pelattiin isoista asioista. Häviöllä JYP-Akatemia tippuisi Suomi-sarjaan, ja voitolla he vielä pitäisivät toiveen hengissä. Hurrikaaniryhmän kannalta pahin mahdollinen tapahtui ja joukkue taipui IPK:lle lukemin 1−3. Ottelun jälkeen joukkueen kapteeni Riku Pitkänen oli silmin nähden musertunut mies. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Christian Silfver

s. 1991 Helsinki
178CM / 70KG