Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Piipponen kiekkoilee Jukureissa kaksi seuraavaakin kautta.

Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

Piipponen puolustaa jatkossakin Jukureissa - Aho loppukaudeksi Ketterään

Jukurit on solminut puolustaja Samuli Piipposen kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Maalivahti Juhana Aho siirtyy puolestaan loppukaudeksi Ketterän maalinsuulle.

Samuli Piipposelle tuleva kausi on jo viides Jukureiden riveissä. Kuluvalla kaudella 25-vuotias puolustaja on pelannut mikkeliläisryhmässä 55 ottelua tehoin 2+7. 

− Samuli on kasvanut joukkueen mukana ja pystynyt kehittämään omaa peliään samassa suunnassa joukkueen kanssa. Hienoa, että Samuli jatkaa meidän kanssaan heimon jäsenenä, kommentoi Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva.

Kuluvalla kaudella 11 Liiga-ottelua pelannut maalivahti Juhana Aho torjuu loppukauden lainalla Mestiksessä Imatran Ketterän riveissä. Aho on käynyt kauden aikana aiemmin seitsemän ottelun verran lainalla imatralaisjoukkueessa ja niissä hänen torjuntaprosentikseen on muodostunut 93,7.

Lue myös

Aho täydentää Jukureiden maalivahtiosaston

LIIGA | 9.3.2018 12:13
Kevään pudotuspelit lainalla Ketterässä pelaava Juhana Aho on tehnyt jatkosopimuksen Jukureiden kanssa. lue lisää

Liigauran avausnolla maistui Aholle − "Eihän tämmöisen pelin jälkeen voi huono maku ollakaan"

LIIGA | 7.1.2018 9:00
Juhana Aho pelasi liigauransa ensimmäisen nollapelin, kun Jukurit kaatoi KalPan 3− 0-numeroin. Aho ei kuitenkaan halunnut ottaa itselleen kaikkea kunniaa. lue lisää

Jukureiden alakerran tukipilarit nauttivat kasvaneesta vastuusta

LIIGA | 30.9.2017 11:00
Vaikka Mikkelin Jukureiden alkukausi ei ole ollut kaikista helpoin, on ryhmästä astunut esille myös isoja tasonnostajia. Tähän ryhmään kuuluvat muun muassa puolustajaparina luutivat Samuli Piipponen ja Ville Hyvärinen. lue lisää

Juhana Aho palaa nälkäisenä tuttuun joukkueeseen - "Kaikkeni teen ja uskon sen johtavan hyviin asioihin"

LIIGA | 28.4.2017 9:00
Mikkelin Jukurit sai tulevaksi kaudeksi riveihinsä entuudestaan tutun vahdin, kun Juhana Aho teki paluun mikkeliläisryhmään vuoden sopimuksella. Kahdella edelliskaudella Mestis-mestaruutta juhlinut torjuja saapuu Mikkeliin innolla uuden haasteen pariin. lue lisää

Jukureille lisäys maalivahtiosastolle - Juhana Aho palaa Mikkeliin

LIIGA | 27.4.2017 18:31
SaPKossa toisen Mestis-mestaruutensa voittanut Juhana Aho palaa Jukurien maalille. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

SaiPaPelicans
"SaiPa käyttää kotietunsa"
SaiPa saa kotikentästään huomattavan edun otteluun. Runkosarjan aikana joukkueet kohtasivat Lappeenrannassa kolmesti, pisteet menivät Sputnikeille 7-2. Joulutauon jälkeen SaiPa on pelannut viisitoista ottelua, joista joukkue on hävinnyt vain neljä. Pelicansin vierassaldo on synkkä. Kymmenestä viimeisestä vieraspelistään joukkue on onnistunut raapimaan vain yhden voiton.
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Samuli Piipponen

Jukurit #7 L p
s. 1993 Helsinki
192CM / 91KG
SOPIMUS: 2020