Lindberg on pelannut urallaan kuudessa NHL-pelissä.

Getty Images

Pickard Maple Leafsiin, Lindberg Golden Knightsiin

Maalivahti Calvin Pickard läpäisi aiemmin perjantaina siirtolistan ja oli aikeissa aloittaa kautensa Vegas Golden Knightsin farmijoukkueessa Chicago Wolvesissa. Nyt maalivahdin tie käy kuitenkin vaihtokaupassa Toronto Maple Leafsiin.

Golden Knights saa vastineena Calvin Pickardista hyökkääjä Tobias Lindbergin sekä kuudennen kierroksen valinnan vuoden 2018 varaustilaisuuteen.

Lindberg on 22-vuotias ruotsalainen laitahyökkääjä. Häntä on nähty lähinnä AHL:ssä, missä hän on pelannut Binghampton Senatorsille ja Toronto Marliesille. Marliesissa hän on pelannut 66 runkosarjapelissä, joissa teki 12 maalia ja keräsi 16 syöttöpistettä.

NHL:ssä ja Toronto Maple Leafsissa Lindberg pelasi kaudella 2015-16 kuuden pelin verran tehden tehot 0+2. Vakituista paikkaa ei ole tällä suorituksella irronnut. 

Kausi alkaa Lindbergin osalta jälleen AHL:ssä. Saman kohtalon kokee todennäköisesti myös Pickard, joka on tässä vaiheessa siirretty Maple Leafsin farmijoukkueeseen.

Lue myös

Golden Knights pyörittää maalivahtirulettia − kriisi vai mahdollisuus?

NHL | 24.10.2017 17:56
Vegas Golden Knightsilla oli kauden alussa kaksi vahvaa maalivahtia: ykkösenä Marc-Andre Fleury ja varamiehenä Calvin Pickard. Nyt tilanne näyttää hyvin erilaiselta. lue lisää

Golden Knightsin avauskokoonpanot julkaistu - Šipatšov aloittaa farmissa

NHL | 6.10.2017 21:39
Vegas Golden Knights pelaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa historiansa ensimmäisen virallisen pelin ja kohtaa Dallas Starsin. Ottelun kokoonpanot on nyt julkaistu, ja keskustelu käy kuumana. lue lisää

Golden Knightsin kakkosmaalivahti siirtolistalle

NHL | 5.10.2017 20:55
Vegas Golden Knights on torstaina lähettänyt maalivahti Calvin Pickardin siirtolistalle. lue lisää

Golden Knights -puolustukseen lisää sopimuksia: Jon Merrillille kahden vuoden jatko

NHL | 16.1.2018 22:40
25-vuotias puolustaja Jon Merrill on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Vegas Golden Knightsin kanssa. Laajennusjoukkueella on nyt sopimus ensi kaudesta viiden nykypuolustajansa kanssa. lue lisää

Golden Knights kiinnitti runkopuolustajansa - Engellandille vuoden jatkosopimus

NHL | 16.1.2018 14:25
Vegas Golden Knights on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Deryk Engellandin kanssa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Calvin Pickard

AHL #31 L mv
s. 1992 Winnipeg, MB, CAN
185CM / 90KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2010 Colorado Avalanche 2. kierros #49