Phoenixilla loukkaantumisia

NHL / Uutinen
Phoenix Coyotesin managari Michael Barnett ilmoitti tänään, että hyökkääjät Dave Scatchard ja Kevyn Adams ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Kevyn Adams kärsii ranteessaan olevasta tulehduksesta ja on sivussa toistaiseksi määrittelemättömän ajan. Scatchard sai aivotärähdyksen viime lauantain ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan, kun hänet taklattiin laitaa vasten. Myöskään Scatchardin vamman kestoa ei tiedetty tiistaina.

Phoenix hankki Adamsin tammikuun 8. päivä Carolinasta vaihdossa puolustaja Dennis Seidenbergiin. Adams ehti pelata ennen loukkaantumistaan seitsemän ottelua Coyotesin paidassa ja teki näissä peleissä 0+2=2 pistettä. Carolinassa Adams teki 35 ottelussa 2+2=4 pistettä.

Keskushyökkääjä Dave Scatchard on pelannut tällä kaudella Phoenixissa 42 ottelua ja tehnyt näissä peleissä 3+5=8 pistettä. Jäähyllä puolustava keskushyökkääjä on istunut 66 minuuttia. Scatchard on pelannut Phoenixissa vuoden 2005 marraskuusta lähtien.

Phoenix nosti kahden hyökkääjän loukkaantumisten johdosta farmijoukkue San Antoniosta ylös oikean laitahyökkääjän Bill Thomasin. Thomas on pelannut tällä kaudella 47 AHL-ottelua ja tehnyt näissä 13+20=33 pistettä. Thomas valittiin tammikuun alussa AHL:n tähdistö-otteluun, mutta tämä ottelu jää häneltä nyt väliin.

» Lähetä palautetta toimitukselle