Perrylle 300. maali Ducksin tappiossa

Corey Perryn toinen maali Oilersia vastaan oli hänen 300. NHL:ssä.
Anaheim Ducksin Corey Perryn kaksi maalia eivät riittäneet voittoon, kun Edmonton Oilers otti vierasvoiton Honda Centerissä.

Edmonton Oilers voitti Anaheim Ducksin 4-3 jatkoajalla. Avauserässä nähtiin yksi maali, josta vastasi ylivoimalla Ducksin Corey Perry. Toisessa erässä Oilers tasoitti, kun Benoit Pouliot antoi mainion poikittaissyötön ja tulokashyökkääjä Leon Draisaitl tasoitti laukauksella suoraan syötöstä. Draisaitl on tehnyt tällä kaudella kymmenen pistettä kuudessa NHL-pelissään.

Shawn Horcoff vei Ducksin 2-1-johtoon kolmannen erän alussa. Maali oli 12 kautta Oilersissa pelanneelle Horcoffille NHL-uran 500. tehopiste. Oilers tasoitti tilanteeksi 2-2 puolustaja Oscar Klefbomin maalilla, mutta vain reilun minuutin kuluttua Perry teki NHL-uransa 300. maalin nostamalla kiekon rystyltä ohi Oilers-vahti Anders Nilssonin.

Oilers nousi vielä kolmannen kerran tasoihin Ryan Nugent-Hopkinsin osumalla pelikellon näyttäessä 48:19. Pelissä mentiin jatkoajalle, jossa Oilersin hyökkääjä Teddy Purcell pääsi yksin läpi ja nosti kiekon rystypuolelta maaliin.

Corey Perry on nyt jaetulla toisella sijalla Paul Kariyan kanssa Ducksin historian maalintekijätilastossa.

Pittsburgh Penguins nousi tasoihin kolmannessa erässä Patric Hörnqvistin maalilla ja lopulta voitti Montreal Canadiensin 4-3 voittomaalikilpailussa. Canadiens johti peliä 3-2 toisen erän jälkeen, jossa se voitti laukaukset ylivoimaisesti 13-1.

Ottelun ykköstähdeksi valittiin Penguinsin kapteeni Sidney Crosby, joka syötti kaksi maalia ja onnistui myös voittomaalikilpailussa. Canadiensin tehopelaaja oli kaksi syöttöpistettä merkkauttanut P.K. Subban.

PITTSBURGH - MONTREAL 4-3 vl.
ANAHEIM - EDMONTON 3-4 ja.