Perron edustaa jatkossa ankkoja, Hagelin pingviinejä

NHL / Uutinen
Perron ehti edustaa Penguinsia vajaan vuoden ajan.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguins ja Anaheim Ducks suorittivat vaihtokaupan, jossa osoitettaan muuttavat hyökkääjät David Perron ja Carl Hagelin sekä puolustaja Adam Clendening. Kaikki kolme ovat kaupan osana jo toistamiseen reilun vuoden sisällä.

Pittsburgh Penguinsin toimitusjohtaja Jim Rutherford on hankkinut joukkueensa vahvuuteen ruotsalaishyökkääjä Carl Hagelinin (27) Anaheim Ducksista. Viime kevään varaustilaisuuden aikana suoritetussa vaihtokaupassa New Yorkista Anaheimiin muuttanut Hagelin ehti pelata tällä kaudella ankkapaidassa 42 ottelua 4+7-tehoilla. Kaiken kaikkiaan vuonna 2007 varatun hyökkääjän NHL-ura on tähän menessä 308 ottelun mittainen. Hagelin solmi Ducksin kanssa neljävuotisen sopimuksen elokuussa.

Vaihdossa Ducks saa Penguinsilta kanadalaishyökkääjä David Perronin (27) ja yhdysvaltalaisen Adam Clendeningin (23). Penguins hankki Perronin Edmonton Oilersista noin vuosi sitten ensimmäisen kierroksen varausvuorolla ja Rob Klinkhammerilla. Perronin on iskenyt 541 ottelun NHL-urallaan 312 tehopistettä. Tämän kauden 42 ottelua pingviinipaidassa ovat tuoneet tilille neljä maalia ja 12 maalisyöttöä. Hyökkääjällä on menossa nykyisen sopimuksensa viimeinen kausi.

Kaupan kolmas palanen, puolustaja Clendening, ehti pukea pingviininutun ylleen vain yhdeksän kertaa. Heinäkuussa muun muassa Nick Boninon ja Brandon Sutterin sisältämässä vaihtokaupassa Vancouver Canucksista Penguinsiin siirtynyt Clendening on nauttinut NHL-show'sta 30 ottelun verran, mutta Duck tulee silti olemaan hänelle jo neljäs edustettava seura Penguinsin, Canucksin ja Chicago Blackhawksin jälkeen. Puolustaja on Blackhawksin toisen kierroksen varaus kesältä 2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle