Penguinsin Bennett pitkään sivussa

NHL / Uutinen
Bennettin alkukausi on ollut vaikea.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguinsin laitahyökkääjä Beau Bennett joutuu leikkaukseen. Edessä on arviolta 8-10 viikon toipuminen ennen kaukaloon paluuta.

21-vuotias Beau Bennett loukkasi kätensä perjantaina ottelussa New York Islandersia vastaan. Maanantain Bruins-ottelun jälkeen valmentaja Dan Bylsma tiedotti edessä olevasta leikkauksesta, joka pitää yhdysvaltalaisnuorukaisen poissa peleistä jopa 10 viikkoa.

Viime kaudella 14 tehopistettä iskeneelle Bennettille loukkaantuminen on jo syksyn toinen. Tällä kaudella mies on ehtinyt saada tililleen 12 ottelua, joissa on syntynyt tehot 1+2. Bennett on pelannut pääasiassa Brandon Sutterin johtamassa kolmoskentässä. Ennen kauden alkua Bennettiä kaavailtiin jopa joukkueen kärkikenttiin, mutta Jussi Jokinen vei nuorukaisen nenän edestä paikan kakkoskentässä syksyn harjoitusleirillä.

Bruinsia vastaan sivussa oli myös hyökkääjä Tanner Glass. Loukkaantumisista kärsineen Penguinsin hyökkäyskenttiin on kauden aikana päässyt taitojaan näyttämään moni farmiseura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin pelaaja. Tällä kertaa Pittsburghissa on reagoitu kutsumalla AHL:stä Zach Sill ja Andrew Ebbett.

» Lähetä palautetta toimitukselle