Rajamäki on jo kokenut Mestis-pelaaja.

Timo Savela

Peliittojen tehohyökkääjä Jokipoikien haaviin

Jokipojat vahvistaa hyökkäyskalustoaan Peliittojen viime kauden ykköspistemiehellä, Tuukka Rajamäellä. Joensuulaisryhmä teki lisäksi jatkosopimuksen valmennusryhmäänsä.

Tuukka Rajamäki on edustanut koko tähänastisen Mestis-uransa Peliittoja. Yli 200 Mestis-ottelua pelannut 25-vuotias Rajamäki pelasi päättyneellä kaudella uransa tehokkaimman kauden ja tehtaili 46 ottelussa tehot 20+22, joilla hän oli joukkueen ykköspistemies.

− Viime kausi oli minulle henkilökohtaisesti uran paras. Pääsin kehittymään pelaajana, sain hyvin vastuuta ja rinnalla olivat myös hyvät ketjukaverit. Vähintään samaan pitäisi Joensuussakin pystyä, ja mielellään tietysti pikkuisen vielä parantaa, Rajamäki totesi.

− Treenasin viime kesänä Pelicansin mukana, ja oli kiva nähdä sitäkin touhua. Pienestähän se sinne pääsy on kiinni, ja tulevaisuudessa tavoitteet ovat kyllä liigajäillä.

Joensuulaisryhmä kertoi myös, että se ei käytä puolustaja Juuso Akkasen sopimuksessa ollutta optiota ensi kaudesta. Päättyneellä kaudella joukkueen kapteenina toiminut 33-vuotias Akkanen kokosi 54 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 6+7.

Valmennusryhmäänsä Jokipojat kiinnitti jatkosopimuksella puolestaan maalivahtivalmentaja Arto Pyykön. Pyykkö aloittaa kolmannen kautensa joensuulaisjoukkueen valmennusryhmässä.

Lue myös

Mestis-kauden parhaimmisto sai palkintonsa - Tanuksen tykkikausi keräsi arvostusta

MESTIS | 27.4.2017 21:47
Mestis jakoi palkinnot kuluneen kauden parhaimmistolle. Palkintorohmuna esiintyi erityisesti piste- ja maalipörssin voittanut Jonatan Tanus. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: "Mestis-pelaajan arki ei missään nimessä ole helppoa"

MESTIS | 29.1.2017 11:00
Oman pelaajauransa läpikäymisen lomassa Juuso Akkanen pohti myös Mestis-pelaajan arkea ja Mestiksen asemaa suomalaisessa jääkiekkoilussa. Etenkin nuorten pelaajien kehittyminen ja kannustaminen ovat kokeneen pakin sydäntä lähellä. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: Kaikki tiet vievät Joensuuhun

MESTIS | 29.1.2017 11:00
Jokipoikien Juuso Akkanen on luonut pitkää ja värikästä uraa lähtien Raumalta kiertämään kiekkopiirejä ja päätyen Joensuuhun. Ja taas Joensuuhun. Ja taas Joensuuhun. Kokenut puolustaja avasi Jatkoajalle uransa eri käänteitä Mestis-tähdet tutuiksi -juttusarjassa. lue lisää

Viirlas tilkitsemään Jokipoikien takalinjoja

MESTIS | 30.5.2017 18:05
Jokipojat vahvistaa puolustuskalustoaan Hokista siirtyvällä Roni Viirlaksella. lue lisää

Jokipojat vahvistuu ranskalaispuolustajalla

MESTIS | 23.5.2017 11:17
Jokipoikien tulevan kauden joukkueessa nähdään ranskalaisväriä, kun seuran riveihin liittyy puolustaja Fabien Bourgeois. lue lisää

Kommentit

Juuso Akkanen

s. 1983 Rauma
183CM / 90KG