Peliitat ja Pelicans jatkavat yhteistyötään

MESTIS / Uutinen
Yhteistyö mahdollistaa muun muassa pelaajaliikenteen seurojen välillä.
Kuva © Kiia Aha - kiia.aha@peliitat.fi
Heinolan Peliitat ja Lahden Pelicans jatkavat tulevalla kaudella yhteistyötään.

Heinolalaisseuran tiedotteen mukaan yhteistyö tulee olemaan tiivistä ja se takaa sujuvan pelaajaliikenteen seurojen välillä. Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkasen mukaan yhteistyö tarjoaa pelaajille hyvän mahdollisuuden kehittyä.

− Yhteistyö on loistava mahdollisuus nuorten pelaajien kehittämispolun jatkamiseksi. Peliittojen pelaajille tämä on hyvä mahdollisuus päästä testaamaan rahkeitaan liigatasolla. Meidän pelaajatilanne on hyvä ja runko on hyvin kasassa, Laukkanen totesi.

− Nuorten pelaajien esiinmarssi viime kaudella oli hyvä edistysaskel siihen, mihin suuntaan ollaan menossa. Nuorille suodaan tämä näyttöpaikka ja mahdollisuus myös tällä kaudella liigajoukkueessa tai vastaavasti Heinolassa, jotta pelaajakehitys jatkaa kasvuaan.

Myös heinolalaisjoukkueessa ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön Pelicansin kanssa.

− Yhteistyömme on kehittynyt joka vuosi parempaan suuntaan. Viime vuonna otettiin iso askel ja tänä vuonna varmasti seuraava, joten olemme innolla mukana. Tavoitteenamme on kehittää nuoria pelaajia Liigaan ja tämä tarjoaa siihen loistavan mahdollisuuden. Tottakai saamme myös kauden mittaan pelaajia vahvistamaan joukkuettamme, summasi Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari.

» Lähetä palautetta toimitukselle