Pelicans turnausvoittoon Slovakiassa

LIIGA / Uutinen
Slovakian reissu oli Pelicansille voitokas.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Pelicans osallistui viikonloppuna Slovakian Popradissa pelattuun Tatra Cupiin. Lahtelaisryhmä voitti kaikki kolme otteluaan ja vei turnauksen nimiinsä.

Pelicansin lisäksi turnaukseen osallistuivat isäntäjoukkue HK Poprad, Tšekin pääsarjaa pelaava Trinec sekä SHL-seura Örebro.

Torstain avauspelissään Pelicans kaatoi Örebron maalein 3-2. Perjantaina puolestaan Poprad sai todeta lahtelaisryhmän paremmakseen 6-2-numeroin ja lauantain päätöspelissä joukkue voitti Trinecin 3-2.

Lahtelaisryhmän ykköspistemiehenä turnauksessa hääri Vili Sopanen, joka keräsi kaikkiaan tehot 1+4. Pelicansin apuvalmentaja Pasi Nurminen oli tyytyväinen joukkueen suoritukseen turnauksessa.

− Ei me olla tässä mitään kummempaa ketjuruljanssia pidetty. Parivaljakot alkavat löytyä, samoin ylivoima- ja alivoimapelaajat. Helvetin iso juttu meillä on se, että kaikki neljä kenttää pystyvät niin sanotusti pelaamaan. Mikään vitja ei ole jäällä selviytymässä, vaan jauhetaan neljällä viisikolla, Nurminen kommentoi seuran kotisivuilla.

− Sekin on ollut kiva huomata, että kun joku on totuttu näkemään roolipelaajana, niin sieltäkin suunnalta on alkanut löytyä käsiä. Nuoret sparraajat ovat olleet niin ikään hyviä.

» Lähetä palautetta toimitukselle