Pelaajayhdistykseltä kunniaa Hirschovitsille, Levoselle ja Niskalalle

LIIGA / Uutinen
Jari Levosen suosio pelaajien keskuudessa pysyy vankkana.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Suomen Jääkiekkoilijat ry jakoi kolme palkintoaan tänään. Pelaajat äänestivät keskuudestaan parhaan, minkä lisäksi palkittiin paras tuomari sekä eniten maaleja tehnyt puolustaja.

Arvokkaimpana palkintona pidetyn Kultaisen kypärän voitti Bluesin keskushyökkääjä Kim Hirschovits, joka sai äänestyksessä 736 pistettä. Kärkikolmikkoon mahtuivat myös JYPin Eric Perrin 367 ja Kärppien Joonas Donskoi 325 pisteellä.

Hirschovits oli jo aiemmin valittu jääkiekkotoimittajien äänestyksellä runkosarjan parhaaksi pelaajaksi. Viimeisen 14 kauden aikana vain kerran (2013) toimittajien ja pelaajien valinta parhaaksi on ollut eriävä.

Jari Levonen oli pelaajien valitsema paras erotuomari jo 13. kerran peräkkäin. Porilaistuomari oli viheltämässä muun muassa mestaruuden ratkaisseessa seitsemännessä finaaliottelussa. Toiseksi äänestyksessä tuli Antti Boman ja kolmanneksi Timo Favorin.

Juha Rantasila -palkinnon eniten maaleja tehneenä puolustajana voitti Lukon Janne Niskala 14 osumallaan. Samaan maalimäärään ylsi myös Ässien Esa Lindell, mutta palkinto annettiin Niskalalle paremman laukaisutarkkuuden ansiosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle