Pelaajaliikennettä Oulun ja Kajaanin välillä

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välinen yhteistyö jatkuu aktiivisena. Juho Keränen ja Jaakko Järvitalo siirtyvät try out–sopimuksilla Kajaanista Ouluun, Markus Himanka hakee puolestaan pelipaikkaa Kajaanista.

Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välinen yhteistyö jatkuu aktiivisena. Hyökkääjä Juho Keränen hakee kesän ajan pelipaikkaa Kärpistä try out-sopimuksella. Mikäli Keränen pelaa ensi kaudella kuitenkin Mestistä, edustaa hän Kajaanin Hokkia.

– Sopimus on samantyyppinen kuin Timo Kuuluvaisen sopimus. Keränen harjoittelee kesän Kärppien ringissä ja hakee pelipaikkaa liigasta. Mikäli ura jatkuu Mestiksessä, on hän Hokin miehiä. Keränen on osoittanut vuosien saatossa olevansa tärkeä pelaaja – mitä tiukempi paikka sitä kovempi panos häneltä löytyy, kertoo Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen seuransa tiedotteessa.

Mestiksen hopeajoukkueesta myös hyökkääjä Jaakko Järvitalo menee kesäksi Kärppien testiin.

Perjantaina Hakkarainen julkisti myös Oulun Kärppien A-junioreista Kajaaniin saapuvan puolustaja Markus Himangan sopimuksen. Himanka aloittaa asepalveluksen Kainuun Prikaatissa heinäkuussa ja hakee pelipaikkaa Hokin riveistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle