Pekka Virran sopimukselle jatkoa

LIIGA / Uutinen
Pekka Virran työ KalPassa palkittiin jatkosopimuksella.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
KalPa on jatkanut Pekka Virran sopimusta vuodella.

KalPan päävalmentaja Pekka Virran syksyllä solmima sopimus kattoi kauden 2015-2016. Virran sopimusta on nyt jatkettu vielä vuodella, joten turkulainen on KalPan peräsimessä kevääseen 2017 saakka.

− KalPassa mennään urheilullisuus edellä, täällä on joustavat rakenteet ja organisaatiossa tehdään suurella sydämellä tiiviisti yhteistyötä. Täällä laitetaan asioita tapahtumaan, reagoidaan nopeasti ja ihmiset kunnioittavat toisiaan. Täällä on KalPa-perheen tunnelmaa, Virta suitsuttaa.

− Täällä on sitä tunnetta kun ihmiset ovat enemmän kuin vain töissä. Siksi oli helppo sitoutua sopimuksen pidentämiseen jo nyt.

Virta valmentaa KalPaa jo toista kertaa. Hän toimi joukkueen päävalmentajana vuosina 2006-2011. Tällä hetkellä KalPa on Liigassa neljäntenä.

− Pekan intohimo pelin kehittämistä kohtaan ja päivittäisen työn tekemisen vaatimukset sekä se, miten hän on saanut sitoutettua pelaajat päivittäiseen tekemiseen, on näkynyt joukkueen suorittamisena kaukalossa, urheilujohtaja Kimmo Kapanen kommentoi.

− Hän on ollut suuressa roolissa palauttamassa meidän urheilullista uskottavuutta ja se on antanut organisaatiolle työrauhan kehittää seuraa pitkällä aikavälillä. Olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä ja siksi päätimme pidentää sopimusta jo näin aikaisessa vaiheessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle