Pekka Laksola forssalaisruoriin

MESTIS / Uutinen
Forssan Palloseura on lopulta päässyt ratkaisuun kinkkisessä valmentajatilanteessaan. Entinen Tapparan puolustaja Pekka Laksola liittyy joukkueen vastuuvalmentajaksi ranskalaisen Reimsin valmennuspestistä.

Laksolan siirtyminen pois Ranskasta tuli ajankohtaiseksi, kun hänen valmentamansa joukkue Reims ajautui konkurssiin. Laksola siirtyi pelaamaan Reimsin kolme vuotta sitten ja pelasi yhden kauden joukkueessa puolustajana, jonka jälkeen hänet siirrettiin joukkueen päävalmentajaksi.

Päivän Forssan Lehden jutun mukaan Laksolalla ei ollut vielä suurempaa tuntumaa sen koommin FPS:aan kuin Mestikseenkään, mutta hänellä on aikaa oppia. Viiden viikon kuluttua alkavaan sarjaan Laksola muokkaa yhdessä kakkosvalmentaja Esa Säterin kanssa Palloseuran pelityylin joukkueelle sopivaksi ja vihernutut ovat valmiita kauteen sen koittaessa.

Suomessa kasvattiseuransa Tapparan riveissä pitkälti toistakymmentä vuotta pelannut Laksola seuraa vielä ensimmäisen FPS:n harjoitusottelun katsomosta, jossa Palloseura kohtaa Ahmat Hyvinkäällä tänään neljältä.

Edelleenkään Palloseura ei ole julkistanut kuin seitsemän pelaajasopimusta, joten siltä osin tilanne on vielä mutkikas. Tänään Hyvinkäällä viherpaidassa luistelee todennäköisesti sopimuspelaajien lisäksi joukko kokeella olevia pelaajia, sekä omia junioreita.

Ahmat - FPS harjoitusottelusta raportti Jatkoajassa muutama tunti ottelun päättymisen jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle