Nemeth loukkasi itseään nujakassa Tyler Seguinia vastaan.

Getty Images

Patrik Nemethillä olkapäävamma - MacKinnon ja Jost pelikunnossa

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon ja Tyler Jost ovat saaneet peliluvan tiistain otteluun Nashville Predatorsia vastaan, sen sijaan Patrik Nemeth on sivussa toistaiseksi.

Colorado Avalanchen ruotsalaispuolustaja Patrik Nemeth joutuu määrittelemättömäksi ajaksi sivuun Dallas Stars -kamppailussa tulleen olkapäävamman vuoksi. Hän satutti olkapäänsä tappelussa hyökkääjä Tyler Seguinia vastaan.

Tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon loukkasi oikean silmänsä kamppailutilanteessa Anaheim Ducksin Tyler Grantia vastaan viime torstaina. Hän jätti ottelun kesken, mutta pelasi jo lauantaina, kun Avalanche voitti Starsin 3-1.

− Kipu oli sietämätön. Menetin näköni noin kymmeneksi minuutiksi enkä pystynyt avaamaan oikeaa silmääni. MacKinnon totesi Denver Post -lehdelle.  

Myös keskushyökkääjä Tyler Jost on pelikunnossa maanantaina pidettyjen harjoitusten jälkeen. Hän selvisi Boston Bruinsin Adam McQuaidin laitataklauksesta ainoastaan vasemman polven ruhjeella.

Nemeth on sopeutunut hyvin uuteen seuraansa, isokokoinen puolustaja on tehnyt kolme pistettä kuudessa ottelussa. MacKinnon on kuudessa ottelussa antanut neljä maaliinjohtanutta syöttöä ja Jost on neljässä ottelussa saalistanut tehot 1+1.

Lue myös

Avalanchen hyökkäysosastolle kova kolaus - MacKinnon sivussa viikkoja

NHL | 1.2.2018 22:22
Colorado Avalanchen hyökkääjä Nathan MacKinnon on sivussa ylävartalovamman vuoksi. Hän loukkaantui tiistaina ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. lue lisää

Rapakon takaa, marraskuu: Duchene-kauppa heijastui sekä joukkueisiin että yksilöihin

NHL | 10.12.2017 12:00
Matt Duchene kaupattiin marraskuun kuudentena Colorado Avalanchesta Ottawa Senatorsiin, minkä seurauksena Kyle Turris siirtyi Senatorsista Nashville Predatorsiin. Kolmen joukkueen välinen kauppa heijastui vahvasti marraskuun joukkue- ja pelaajavalintoihin, sillä nousijoiksi valikoituivat Predators ja Nathan MacKinnon. lue lisää

Duchenella kelpo alku Senatorsissa, MacKinnon ykkössenttereistä etevämpi

NHL | 11.11.2017 11:00
Entiset seurakaverit Matt Duchene ja Nathan MacKinnon pelasivat perjantaina Globenissa ensimmäistä kertaa NHL:ssä toisiaan vastaan. Duchene pääsi hyvin sisään Senators-miehistöön, mutta kaksikosta MacKinnon oli kuitenkin selvästi parempi. lue lisää

Bobby Ryan sivuun - sormivammat piinaavat jälleen

NHL | 6.2.2018 20:15
Ottawa Senatorsin hyökkääjä Bobby Ryan on kolme viikkoa sivussa sormivamman vuoksi. lue lisää

Mikko Rantanen sentteriksi − nyt tai ei koskaan

NHL | 3.2.2018 11:16
Colorado Avalanche menetti ykkössentterinsä Nathan MacKinnonin muutamaksi viikoksi sairastuvalle. Pudotuspelipaikasta taistelevan joukkueen sentteriongelmaan voisi löytyä ratkaisu ykkösketjun laidalta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Patrik Nemeth

Colorado #12 L p
s. 1992 Stockholm, SWE
192CM / 96KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2010 Dallas Stars 2. kierros #41