Pasi Määttänen ja Mika Niskanen siirtyvät HV-71:n väreihin

LIIGA, SHL / Uutinen
HPK:n kokenut hyökkääjä Pasi Määttänen ja Pelicansin luottopakki Mika Niskanen siirtyvät Ruotsin Elitserienissä pelaavan HV-71:n joukkueeseen.

Pasi Määttänen pelasi päättyneellä kaudella Hämeenlinnassa yhden uransa parhaimmista vuosista. Kesken kauden tullut komennus uudelle pelipaikalle keskushyökkääjäksi sopi Määttäselle erinomaisesti ja kauden päätteeksi tehosaldona olikin erinomainen 18 + 28 = 46. Liigaurallaan Määttänen on edustanut kasvattajaseuransa Ilveksen lisäksi Lukkoa ja SaiPaa. Kaksi viimeistä kautta kokenut pelimies vietti Hämeenlinnassa onnistuen varsinkin jälkimmäisellä kaudellaan mainiosti.

"Meillä on tavoitteena saada hyvä keskushyökkkääjistö ja siinä Pasi tulee olemaan HV:lle hyvä vahvistus. Tämän vuoksi olemme iloisia, että Pasi valitsi pelaavansa HV-71:ssa."

Pelicansien paidassa viimeiset neljä kautta puolustanut Mika Niskanen siirtyy myös "Blue Bullseihin". Niskanen oli kahden kauden ajan myös lahtelaisten kapteeni ja muutenkin suuressa roolissa ykköskentällisen pakkiparissa, usein yhdessä Jan Latvalan kanssa. 28-vuotias Niskanen pääsi liigajäille vasta syksyllä 1997 KalPan paidassa, sillä kasvattajaseurasta Jokereista ei miehellä peliaikaa auennut.

"Mika on pelannut monta hyvää kautta Lahdessa ja on kehittynyt erittäin positiivisesti. Mikasta voidaan puhua vahvasti puolustavana pakkina, mutta hienon luistelunsa ja kiekonkäsittelynsä ansiosta hän pärjää myös hyökkäävässä roolissa mainiosti. Luotamme siihen, että Mika on hyvä lisä joukkueeseemme ja olemme iloisia, että saimme hankittua hänet meille", luonnehti Niskasen hankintaa HV-71:n urheilutoimenjohtaja Dag Larsson.

» Lähetä palautetta toimitukselle