Parrish valittiin viikon pelaajaksi

NHL / Uutinen
Loistavasti kautensa aloittaneen New York Islandersin liukas laituri Mark Parrish valittiin NHL:ssä kauden toisen viikon pelaajaksi.

Parrish on aloittanut kautensa loistavasti, ja miehen saldona ensimmäisestä viidestä ottelusta on peräti kahdeksan maalia. Parrish on pelannut alkukauden yhdessä Buffalosta siirtyneen Mike Pecan sekä Bostonista siirtyneen Shawn Batesin kanssa. Kolmikko on pelannut loistavasti yhteen tähän mennessä, mutta Peca kärsi aivotärähdyksen ja joutui jättämään pari peliä väliin.

Islanders aloitti kautensa neljällä vierasottelulla, joista kaikista irtosi täydet pisteet. Kyseisissä koitoksissa Parrish takoi kahdeksan maalia, kun taas ensimmäisestä kotipelistä laiturin saldoksi jäi nolla pistettä. Parrish kiitti ketjukavereitaan kunnianosoituksen jälkeen, ja totesi joukkueen itseluottamuksen olevan paljon korkeammalla viime kauteen nähden.

Muita ehdokkaita viikon pelaajaksi olivat Carolinan Jeff O´Neill, Vancouverin Dan Cloutier, Montrealin Jeff Hackett, Edmontonin Tommy Salo ja Minnesotan Stacy Roest. Viikon pelaaja-titteli oli Parrishin uran ensimmäinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle