Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Pajuluomalla on takanaan pitkä, yhteinen historia Sportin kanssa.

Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

Pajuluomasta Sportin uusi päävalmentaja - "Ensi kausi on seurallemme todella iso näytön paikka"

Vaasan Sport pestasi ensi kauden päävalmentajakseen Ari-Pekka Pajuluoman, jolla on vahva tausta vaasalaisorganisaatiosta.

Ari-Pekka Pajuluoma, 41, on Sportin päävalmentaja ensi kaudesta lähtien. Sopimukseen sisältyy seuran optio kaudesta 2019−20. Pajuluoma korvaa päävalmentajan tehtävässä Tomek Valtosen, jonka aika Sportissa päättyi tämän kauden viimeisen runkosarjaottelun jälkeen.

Tällä kaudella Pajuluoma on toiminut Mestis-joukkue Hermeksen päävalmentajana. Hän siirtyi joukkueen päävalmentajaksi joulukuussa ja korvasi tehtävässä Antti Karhulan.

− Viime vuosina uusia nuoria valmentajia on noussut esiin Liigassa. Vaasalainen Pajuluoma on tehnyt määrätietoisesti töitä kehittyäkseen valmentajana ja laajentanut omaa osaamistaan muun muassa toimimalla erilaisissa tehtävissä.

− Haluamme antaa hänelle mahdollisuuden näyttää kyntensä liigaseuran päävalmentajana erittäin haastavassa tilanteessa, Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Vaasalaislähtöinen Pajuluoma aloitti valmentajauransa kaudella 2009−10. Sportin miesten edustusjoukkueessa hän on aiemmin toiminut muun muassa apuvalmentajana vuosien 2010 ja 2015 välillä.

− Ensi kausi on seurallemme todella iso näytön paikka. Nykykiekon vahvan osaamisen lisäksi halusimme päävalmentajaksi henkilön, joka on tottunut toimimaan meidän kokoisessa organisaatiossa ja sitoutuu seuran suunnitelmiin sekä tavoitteisiin, Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kommentoi.

Sportin valmennuksessa apuvalmentajina jatkavat Sami Tervonen ja Markku Kyllönen. Maalivahti- ja fysiikkavalmennuksen sekä joukkueenjohtajan tehtävät ovat puolestaan toistaiseksi auki.

Lue myös

Tomek Valtonen oli muuta kuin epäonnistuja

LIIGA | 11.3.2018 8:00
Viimeisen runkosarjaottelun päätteeksi Vaasan Sport tiedotti Tomek Valtosen sopimuksen purkamisesta. Valtosen ruorissa joukkue koki niin ylä- kuin alamäkeä. Viimeisenä mieleen jäi kahden peräkkäisen kauden kyykkäys sarjataulukossa, mutta paha usein peittää kaiken hyvän. lue lisää

Valtosen aika Sportissa päätökseen - "Tarvitsemme uuden alun"

LIIGA | 10.3.2018 21:17
Vaasan Sport on vapauttanut päävalmentaja Tomek Valtosen tehtävästään. lue lisää

Tommi Tikan pelikielto jatkuu ensi kauden puolelle

LIIGA | 6.3.2018 13:38
Sportin hyökkääjä Tommi Tikka on saanut Liigalta yhdeksän ottelun pelikiellon. lue lisää

Niskalan kausi ohi − Lukko-puolustukselle apumies Vaasasta

LIIGA | 28.2.2018 12:08
Lukko-kapteeni Janne Niskalan kausi päättyi ennen pudotuspelejä loukkaantumiseen, joten raumalaisjoukkue lähti pelaajakaupoille. Haaviin tarttui Vaasan Sportin puolustaja William Wrenn. lue lisää

Riskan sataset yllättivät - "En edes tiennyt että olen noin monta peliä pelannut"

LIIGA | 28.2.2018 7:00
Sport-kapteeni Erik Riskaa juhlittiin ennen ottelua merkkipaalun johdosta. IFK Lepplaxin kasvatti on otellut Sportin edustusjoukkueessa 400 ottelun verran. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

SaiPaPelicans
"SaiPa käyttää kotietunsa"
SaiPa saa kotikentästään huomattavan edun otteluun. Runkosarjan aikana joukkueet kohtasivat Lappeenrannassa kolmesti, pisteet menivät Sputnikeille 7-2. Joulutauon jälkeen SaiPa on pelannut viisitoista ottelua, joista joukkue on hävinnyt vain neljä. Pelicansin vierassaldo on synkkä. Kymmenestä viimeisestä vieraspelistään joukkue on onnistunut raapimaan vain yhden voiton.
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Mika Järvinen

Sport #60 L mv
s. 1988 Hattula
177CM / 85KG
SOPIMUS: 2018