Outo loukkaantuminen vei Masonin sairastuvalle

NHL / Uutinen
Steve Mason on ollut moneen otteeseen Flyersin tuki ja turva.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyersin on tultava toimeen kahdesta kolmeen viikkoa ilman ykkömaalivahtiaan Steve Masonia. Mason loukkaantui erikoisella tavalla sunnuntain vastaisena yönä ottelussa Washington Capitalsia vastaan.

Philadelphia Flyersin torjuntavastuun päätoiminen kantaja Steve Mason on kahdesta kolmeen viikkoa poissa kaukalosta. Mason loukkaantui kesken mainoskatkon lauantain ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Kanadalaisvahti ehti pelata reilut 31 minuuttia ennen kuin hänet talutettiin pukukoppiin. Masonin kerrotaan kärsivän polvivammasta.

Mason on pelannut tällä kaudella ailahtelevan Flyersin maalilla 34 pelissä. Hän on pitänyt useaan otteeseen joukkuettaan pystyssä, ja torjuntaprosentiksi onkin muodostunut kelpo 92,5. Kausi on Masonin toinen kokonainen Flyers-organisaatiossa.

Masonia pyrkii parhaansa mukaan paikkaamaan kokenut Ray Emery, joka on onnistunut voittamaan yhdeksän ottelua tällä kaudella. Kuudessa NHL-ottelussa torjunut Rob Zepp kärsii myös jalkavammasta, joten Flyers nosti AHL:stä Anthony Stolarzin ylös. 21-vuotias jenkkivahti on pelannut tällä kaudella Lehigh Valley Phantomsissa 21 ottelua torjuntaprosentilla 91,1. Päästettyjen maalien keskiarvo on 3,04.

Flyers on itäisen konferenssin kymmenentenä. Pudotuspeliviivan ylle Boston Bruinsiin on matkaa yhdeksän pistettä. Väliin mahtuu myös kolmen pisteen päässä oleva Florida Panthers.

» Lähetä palautetta toimitukselle