Oskari Korpikarin ura ohi

KHL / Uutinen
Oskari Korpikari joutuu lopettamaan uransa.
Kuva © Miro Pesonen - http://karhuvaari.kuvat.fi
Jokerien puolustaja Oskari Korpikari joutuu lopettamaan uransa sydänperäisen vaivan takia.

Sydänperäinen vaiva estää pelaamisen ammattilaistasolla, mutta ei estä normaalia elämää ja liikuntaa.

− Varmasti joitain asioita pitää ottaa huomioon, etteivät riskit lisäänny, mutta on ehdottomasti hyvä, että vaiva löydettiin, Oskari Korpikari kertoi Jokerien tiedotteessa.

Korpikari siirtyi Jokereihin seuran aloittaessa KHL-taipaleensa. Viime kaudella otteluita kertyi 28 ja tällä kaudella 11, joista viimeinen lokakuun alussa TsSKA:ta vastaan.

SM-liigassa Korpikari edusti Kärppiä vuosina 2002-10, Bluesia 2010-12 ja Pelicansia 2012-14. Hän ehti pelata 506 runkosarjaottelua ja 104 pudotuspeliä. Korpikari oli osa menestyviä joukkueita, sillä  hän saavutti neljä kultaista, kaksi hopeista ja yhden pronssisen mitalin. Yksi hopeamitaleista tuli Bluesin riveissä, muut Kärpissä.

Korpikari aikoo jatkaa jääkiekon parissa peliuransa jälkeenkin. Hän suuntaa seuraavaksi opiskelemaan ja on kiinnostunut muun muassa fysioterapeuttina toimimisesta. Samalla hän haluaa kiittää kaikkia, joiden kanssa on kiekkourallaan toiminut.

− Tietysti lähimmäiset, pelikaverit, valmentajat, fysiot, huoltajat ja fanit – koko jääkiekkoyhteisö. Onhan tämä ammattina niin hieno, että äärimmäisen kiitollinen olen kaikille kaikesta, Korpikari päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle