Olli Lähdesmäestä TPS:n markkinointijohtaja - "Erittäin kova vahvistus kunnianhimoiseen tiimiimme"

LIIGA / Uutinen
Lähdesmäki näkee TPS:ssä paljon potentiaalia.
Kuva © Timo Savela
TPS on nimittänyt uudeksi markkinointijohtajakseen Olli Lähdesmäen.

Olli Lähdesmäki siirtyy TPS:n organisaatioon jalkapalloseura SJK:sta, jossa hän toimi markkinointipäällikkönä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. Lähdesmäki on työskennellyt aiemmin muun muassa kykyjenetsijänä sekä managerina.

− Tavoitteenamme on tehdä TPS:stä pitkällä tähtäimellä organisaatio, jossa työskentelevät parhaat ammattilaiset ja jonne urheilun huippuosaajat haluavat tulla. Olli on erittäin kova vahvistus kunnianhimoiseen tiimiimme. Hän tuo arvokasta kokemusta siitä, miten palvella kannattajiamme ja yhteisöämme entistä paremmin. Meillä on kovat odotukset sen suhteen mitä Olli ja muu tiimi saa aikaan täällä Turussa esimerkiksi ottelutapahtuman suhteen, kertoi TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

Lähdesmäki on innoissaan uudesta tehtävästään. Hän vakuuttui erityisesti turkulaisseuran korkeista tavoitteista.

− Urheilumarkkinoinnin ammattilaiselle ei ole Suomessa tarjolla montaa huippupaikkaa, joissa pääsee aidosti toteuttamaan ison mittakaavan juttuja. TPS on yksi niistä. Pystyin samaistumaan heti seuran korkeisiin tavoitteisiin ja kovaan vaatimustasoon, täällä on tekemisen meininki – selkeä suunnitelma, isot resurssit ja taustajoukkojen vankka tuki. Olen täynnä intoa ja ylpeyttä, että pääsen antamaan panokseni TPS-yhteisön hyväksi, Lähdesmäki totesi.

− Oli todella upeaa päästä mukaan SJK:n kasvu- ja menestystarinaan, josta haluan kiittää heitä suuresti. Tämä mahdollisuus oli kuitenkin sellainen mihin halusin välittömästi tarttua. TPS on upea organisaatio, jolla on yhteisön tuki ja vahva kannattajapohja. Uskon, että pitkäjänteisellä työllä TPS:llä on todellista potentiaalia nousta urheilun huippuorganisaatioksi jopa koko Euroopan mittakaavassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle