Nuorisokaarti liekeissä - Coyotes jälleen Ducksia parempi

Max Domi toimi voiton takuumiehenä kahdella osumallaan.
Yön ainoassa NHL-ottelussa Anaheim Ducks ja Arizona Coyotes tarjosivat katsojilleen viihdettä koko rahan edestä.

Anaheim Ducks sai loistavan startin otteluun. Ensin ajassa 05:43 Chris Stewart laukoi ylivoimalla maalin edestä kiekon Anders Lindbäckin selän taakse ja vain reilu minuutti myöhemmin Ryan Kesler ohjasi Sami Vatasen lämärin maaliin. Osuma oli 31-vuotiaalle Keslerille kauden ensimmäinen. Lisämaaleja ei ensimmäisessä erässä enää nähty ja erätauolle lähdettiin Ducksin 2−0-johtoasemassa.

Toisessa erässä Arizona Coyotes otti kuskin paikan juniorikaartinsa johdolla. Anthony Duclair toi Coyotesin maalin päähän ylivoimalla ajassa 22:44. Kavennusmaali sekoitti Ducksin pasmat ja Coyotes tuotti toinen toistaan parempia paikkoja kuin liukuhihnalta. Tasoitusmaali nähtiin pelikellon ollessa 35:57, kun Dustin Jeffrey syötti kiekon maalin edustalla olleelle Max Domille, joka laukoi vastustamattomasti kiekon ohi Ducks-vahti Frederik Andersenin. Domi onnistui maalinteossa vielä toistamiseenkin, kun erää oli jäljellä vain 8 sekuntia ja näin ollen toiselle erätauolle lähdettiin Coyotesin 2−3-johdossa.

Kolmas erä oli coast-to-coast-kiekkoa parhaimmillaan. Molempien joukkueiden maalivahdit esittivät huikeita pelastuksia, mutta Lindbäck joutui antautumaan kerran. Sami Vatanen pujotteli Coyotesin pelaajien läpi, syötti Andrew Coglianolle, sai syötön takaisin ja iski kiekon maaliin. Varsinainen peliaika ei tuonut ratkaisua joukkueiden välillä, vaan sitä lähdettiin hakemaan jatkoajalta. Ryan Getzlaf sai kyseenalaisen kunnian toimia epäonnen sotilaana menettäessään kiekon hyökkäyspäässä Mikkel Boedkerille, joka pääsi yksin läpi ja pysäytti pelikellot aikaan 61:18.

Max Domi ja Anthony Duclair ovat onnistuneet kahdessa Ducksia vastaan tällä kaudella pelatussa ottelussa  7 kertaa maalinteossa.

ANAHEIM - ARIZONA 3-4 ja.