Norris Trophyn kärkikolmikko julki

NHL / Uutinen
Duncan Keith on ollut ehdolla aiemmin kerran, vuonna 2010, jolloin hän myös voitti palkinnon.
Kuva © Getty Images

NHL julkaisee kahden viikon ajan palkintoäänestysten finaalikolmikkoja. Toinen julkaisuviikko aloitettiin parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn kärkikolmikolla.

Boston Bruinsin Zdeno Chara metsästää toista voittoaan. Vuonna 2009 palkinnon pokannut järkälemäinen slovakkipakki iski tällä kaudella 17 maalia ja 40 tehopistettä 77 ottelussa. Tehotilaston saldo +25 oli myös NHL:n kärkitasoa. Ehdokkuus on Charalle uran kuudes.

Chicago Blackhawksin Duncan Keith voitti puolustajien syöttöpörssin ja oli koko NHL:n kuudes kyseisessä tilastossa. Kaudella kertyi 55 syöttöpistettä ja yhteensä 61 tehopistettä 79 ottelussa. Vuonna 2010 Norris Trophyn voittaneen kanadalaispuolustajan tehotilasto näyttää lukua +22. Tämä on uran toinen ehdokkuus Keithille.

Nashville Predatorsin Shea Weberille ehdokkus on uran kolmas ja haussa on ensimmäinen voitto. Weber voitti puolustajien maalipörssin 23 maalillaan ja tehopisteitä syntyi yhteensä 56. Tehotilasto jäi lievästi pakkasen puolelle kanadalaisen saldon ollessa -2. 

» Lähetä palautetta toimitukselle