Haapala punnersi ennen lonkkavammaansa LeKissä.

Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi

Noronen ja Haapala tähdittävät LeKiä perjantaina

LeKin kanssa jo pitkään harjoitellut, Tapparaan palannut maalivahti Mika Noronen ja seuran oma kasvatti Henrik Haapala pukevat sinimustan pelipaidan ylleen perjantain TUTO-ottelussa.

Lempäälän Kisa saa viikonloppuna käytävän Revanssiviikonlopun avaukseensa Juhani Tammisen TUTO Hockeytä vastaan kovan luokan vahvistuksia.

Nimistä suurimman ansioluettelon omistaa maalivahti Mika Noronen. Tapparaan vuoden sopimuksella palannut kirvesrintojen kasvatti on pelannut urallaan NHL:ssä, KHL:ssä, AHL:ssä, Elitserienissä ja SM-liigassa hyvällä menestyksellä. Tästä kertovat muunmuassa Continental Cupin voitto Ak Bars Kazanin paidassa ja kolme pronssimitalia HPK-nutussa.

Taalaliigassa Buffalo Sabresin ykköskierroksen varaus edusti Sabresin lisäksi myös Vancouver Canucksia ja otteluita NHL:ssä kertyi yhteensä 75. AHL:ssa Noronen palkittiin kaudella 2000-2001 sarjan parhaana maalivahtina.

Myös maajoukkuekokemusta Noroselta löytyy, sillä LeKissä useaan eri otteeseen harjoitellut tamperelainen on 8 A-maaottelunsa aikana edustanut Suomea esimerkiksi vuoden 2003-2004 MM-kisoissa ykkösvahtina.

Pelituntumaa Norosen tavoin Lempäälästä hakee myös Tapparan nuori laitahyökkääjä Henrik Haapala. LeKin oma kasvatti on jo aikaisista juniorivuosistaan Lempäälässä kärsinyt lonkkavammoista ja sama vamma veti miehen sairastuvalle viime Lempäälän vierailunkin jälkeen.

Sekä Norosen että Haapalan pelaaminen Lempäälässä riippuu pitkälti Tapparasta ja alustavasti on sovittu vain perjantain TUTO-ottelusta.

LeKi saa Tapparasta perjantaille mukaansa myös puolustaja Jesse Jyrkkiön ja kokeneen hyökkääjän Sami Venäläisen. Kaksikon lainapestit jatkuvat kuun loppuun saakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kapteeni Laakso: "Meillä on joukkueessa hienoja elementtejä"

MESTIS | 2.12.2016 21:57
Kapteeni Sami Laakso oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Hakametsässä pelatun Espoo United-ottelun jälkeen. lue lisää

Marraskuun pelaaja Levtchi: "Olen mennyt maalille röyhkeämmin"

MESTIS | 2.12.2016 21:48
Mestiksen marraskuun pelaajaksi valittu Anton Levtchi viimeisteli jälleen yhden osuman, kun LeKi kaatoi Espoo Unitedin Hakametsässä maalein 4-2. Levtchin 3-1-osuma oli ottelun voittomaali. lue lisää

Välimaa palasi LeKiin rakkaassa jäähallissa

MESTIS | 2.12.2016 21:34
LeKiä nykyää edustava Tommi Välimaa palasi parrasvaloihin tutussa Hakametsän jäähallissa, jossa LeKi voitti Espoo Unitedin Mestis-ottelussa maalein 4-2. lue lisää

Mestistä Hakametsässä − Hrachovina ja Santala valmiina peliin

MESTIS | 2.12.2016 18:32
LeKi ja Espoo United iskevät yhteen Hakametsän hallissa Tampereella, kun Mestis-kiekko rantautuu legendaariseen jääkiekkopyhättöön. LeKin maalivahti Dominik Hrachovina ja Espoo Unitedin Jimi Santala summasivat odotuksiaan illan ottelusta. lue lisää

Välimaa palaa LeKin riveihin

MESTIS | 2.12.2016 10:27
Kärpissä koeajalla käynyt Tommi Välimaa palaa LeKin paitaan. lue lisää

Kommentit

Henrik Haapala

Tappara #25 L lh
s. 1994 Lempäälä
173CM / 71KG
SOPIMUS: 2019