Haapala punnersi ennen lonkkavammaansa LeKissä.

Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi

Noronen ja Haapala tähdittävät LeKiä perjantaina

LeKin kanssa jo pitkään harjoitellut, Tapparaan palannut maalivahti Mika Noronen ja seuran oma kasvatti Henrik Haapala pukevat sinimustan pelipaidan ylleen perjantain TUTO-ottelussa.

Lempäälän Kisa saa viikonloppuna käytävän Revanssiviikonlopun avaukseensa Juhani Tammisen TUTO Hockeytä vastaan kovan luokan vahvistuksia.

Nimistä suurimman ansioluettelon omistaa maalivahti Mika Noronen. Tapparaan vuoden sopimuksella palannut kirvesrintojen kasvatti on pelannut urallaan NHL:ssä, KHL:ssä, AHL:ssä, Elitserienissä ja SM-liigassa hyvällä menestyksellä. Tästä kertovat muunmuassa Continental Cupin voitto Ak Bars Kazanin paidassa ja kolme pronssimitalia HPK-nutussa.

Taalaliigassa Buffalo Sabresin ykköskierroksen varaus edusti Sabresin lisäksi myös Vancouver Canucksia ja otteluita NHL:ssä kertyi yhteensä 75. AHL:ssa Noronen palkittiin kaudella 2000-2001 sarjan parhaana maalivahtina.

Myös maajoukkuekokemusta Noroselta löytyy, sillä LeKissä useaan eri otteeseen harjoitellut tamperelainen on 8 A-maaottelunsa aikana edustanut Suomea esimerkiksi vuoden 2003-2004 MM-kisoissa ykkösvahtina.

Pelituntumaa Norosen tavoin Lempäälästä hakee myös Tapparan nuori laitahyökkääjä Henrik Haapala. LeKin oma kasvatti on jo aikaisista juniorivuosistaan Lempäälässä kärsinyt lonkkavammoista ja sama vamma veti miehen sairastuvalle viime Lempäälän vierailunkin jälkeen.

Sekä Norosen että Haapalan pelaaminen Lempäälässä riippuu pitkälti Tapparasta ja alustavasti on sovittu vain perjantain TUTO-ottelusta.

LeKi saa Tapparasta perjantaille mukaansa myös puolustaja Jesse Jyrkkiön ja kokeneen hyökkääjän Sami Venäläisen. Kaksikon lainapestit jatkuvat kuun loppuun saakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Voittomaalin tehnyt Haapala: ”Tavoitteena on lopettaa tämä kausi MM-kultajuhlien kaltaisiin kekkereihin”

SM-LIIGA | 24.3.2014 22:21
Koolla ei ole mitään väliä, ainakin jos on uskominen Henrik Haapalaa. Tapparan piskuinen laituri ratkaisi voiton kirvesrinnoille maalinedestä. lue lisää

Sami Laakso LeKin kaudesta: ”Aaltomainen, yllätyksellinen, dramaattinen”

MESTIS | 20.3.2014 16:49
Yksi Lempäälän Kisan positiivisimmista yllätyksistä oli seuran oman kasvatin, Tapparan A:sta siirtyneen Sami Laakson tulokaskausi. lue lisää

LeKin pelaaja-arvioinnit 2013-2014: Fysiikan lait iskivät: se mikä menee ylös, tulee myös alas

MESTIS | 20.3.2014 16:48
Lempäälän Kisa koki kuluneella kaudella koko Mestis-menestyksen ja -menestymättömyyden kirjon: syksyinen piikkipaikka vaihtui lopulta jumbosijaan. lue lisää

Jarkko Glad ei jatka LeKin valmennuksessa

MESTIS | 16.3.2014 20:47
Lempäälän Kisa ja Jarkko Glad purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä. lue lisää

AL: Poliisi tutkii välikohtausta LeKin kokoontumisessa

MESTIS | 16.3.2014 17:21
Sisä-Suomen poliisilaitos on ottanut esitutkintaan Lempäälän Kisan kokoontumisessa sattuneen kahakan. Asiasta kertoi sunnuntaina Aamulehti. lue lisää

Kommentit

X

Henrik Haapala

Tappara #25 L lh
s. 1994 Lempäälä
173CM / 71KG
SOPIMUS: 2015 (2016)