Haapala punnersi ennen lonkkavammaansa LeKissä.

Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi

Noronen ja Haapala tähdittävät LeKiä perjantaina

LeKin kanssa jo pitkään harjoitellut, Tapparaan palannut maalivahti Mika Noronen ja seuran oma kasvatti Henrik Haapala pukevat sinimustan pelipaidan ylleen perjantain TUTO-ottelussa.

Lempäälän Kisa saa viikonloppuna käytävän Revanssiviikonlopun avaukseensa Juhani Tammisen TUTO Hockeytä vastaan kovan luokan vahvistuksia.

Nimistä suurimman ansioluettelon omistaa maalivahti Mika Noronen. Tapparaan vuoden sopimuksella palannut kirvesrintojen kasvatti on pelannut urallaan NHL:ssä, KHL:ssä, AHL:ssä, Elitserienissä ja SM-liigassa hyvällä menestyksellä. Tästä kertovat muunmuassa Continental Cupin voitto Ak Bars Kazanin paidassa ja kolme pronssimitalia HPK-nutussa.

Taalaliigassa Buffalo Sabresin ykköskierroksen varaus edusti Sabresin lisäksi myös Vancouver Canucksia ja otteluita NHL:ssä kertyi yhteensä 75. AHL:ssa Noronen palkittiin kaudella 2000-2001 sarjan parhaana maalivahtina.

Myös maajoukkuekokemusta Noroselta löytyy, sillä LeKissä useaan eri otteeseen harjoitellut tamperelainen on 8 A-maaottelunsa aikana edustanut Suomea esimerkiksi vuoden 2003-2004 MM-kisoissa ykkösvahtina.

Pelituntumaa Norosen tavoin Lempäälästä hakee myös Tapparan nuori laitahyökkääjä Henrik Haapala. LeKin oma kasvatti on jo aikaisista juniorivuosistaan Lempäälässä kärsinyt lonkkavammoista ja sama vamma veti miehen sairastuvalle viime Lempäälän vierailunkin jälkeen.

Sekä Norosen että Haapalan pelaaminen Lempäälässä riippuu pitkälti Tapparasta ja alustavasti on sovittu vain perjantain TUTO-ottelusta.

LeKi saa Tapparasta perjantaille mukaansa myös puolustaja Jesse Jyrkkiön ja kokeneen hyökkääjän Sami Venäläisen. Kaksikon lainapestit jatkuvat kuun loppuun saakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

LeKi avasi kymmenellä sopimuksella, myös valmennusryhmä täydentyi

MESTIS | 18.6.2014 7:00
Viime kauden kapteeni Toni Niemi jatkaa Kisan riveissä tulevalla kaudella. Myös uusia kasvoja nähdään Lempäälässä. lue lisää

Tappara ja LeKi jatkavat farmikumppaneina

SM-LIIGA | MESTIS | 28.5.2014 7:00
Hopeajoukkue Tampereen Tappara ja Mestiksessä pelaava Lempäälän Kisa jatkavat farmiyhteistyötä myös kaudella 2014-15. lue lisää

Mestarivalmentaja Juha Juujärvi LeKin peräsimeen

MESTIS | 28.5.2014 7:00
Lempäälän Kisa julkisti tulevan kauden päävalmentajansa, KooKoosta saapuu vanha tuttu Juha Juujärvi. lue lisää

Juujärvi haluaa tuoda LeKi-hengen takaisin

MESTIS | 28.5.2014 7:00
Juha Juujärvi saapuu Lempäälään tavoitteenaan palauttaa vanha taisteluilme ja viihdyttävyys, aivan kuten hänen ensivisiitillään 2007-08. lue lisää

Voittomaalin tehnyt Haapala: ”Tavoitteena on lopettaa tämä kausi MM-kultajuhlien kaltaisiin kekkereihin”

SM-LIIGA | 24.3.2014 22:21
Koolla ei ole mitään väliä, ainakin jos on uskominen Henrik Haapalaa. Tapparan piskuinen laituri ratkaisi voiton kirvesrinnoille maalinedestä. lue lisää

Kommentit

X

Henrik Haapala

Tappara #25 L lh
s. 1994 Lempäälä
173CM / 71KG
SOPIMUS: 2015 (2016)