Niko Papinaho pukeutuu Hokki-paitaan

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki ilmoitti tiistaina solmineensa kuudennen pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle. Hokin rivejä saapuu vahvistamaan Kokkolan Hermeksestä siirtyvä hyökkääjä Niko Papinaho.

Niko Papinaho, 23, on saanut kiekko-oppinsa Ässien juniorijoukkueissa. Debyyttinsä aikuisten sarjassa hän teki kuitenkin Diskoksen paidassa kaudella 2000-01, jolloin miehen tilille kertyi 31 ykkösdivariottelua.

Kaudella 2001-02 Papinaho jatkoi Diskoksessa ja oli heikentyneen joukkueen paras pistemies. Diskoksen pudottua Mestiksestä Papinaho vaihtoi maisemaa ja pelasi päättyneen kauden Kokkolan Hermeksen riveissä.

Etenkin syyskaudella pienikokoinen mutta taitava Papinaho oli kokkolalaisseuran tehokkaimpia hyökkääjiä. Hänen lopullinen pistesaldonsa runkosarjan 42 ottelusta on 9+19=28, joka on samalla miehen oma ennätys Mestis-tasolla.

- Ensi kaudella on Hokin paidassa kyllä tarkoitus saada osumia enemmänkin. Viime kaudesta jäi sellainen tuntuma, että parantamisen varaa kyllä on, Papinaho lupailee.

Uuden seuransa menestysmahdollisuuksiin Papinaho suhtautuu luottavaisesti.

- Hokki on potentiaalinen uusi tulokas Mestiksessä, ja joukkueella on mahdollisuuksia vaikka mihin. Kajaanista kiekkokaupunkina olen kuullut hyvää.

» Lähetä palautetta toimitukselle