NHL:n tähdistöottelussa tehtailtiin ennätyksiä

Kiekko iskettiin maaliin kaikkiaan 29 kertaa.
Jonathan Toewsin kipparoima joukkue otti selvän voiton Nick Folignon joukkueesta NHL:n tähdistöottelussa. Loppulukemat olivat 17-12, mikä rikkoi useita tähdistöottelun ennätyksiä.

Ensimmäisessä erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin molempien joukkueiden päästessä johtamaan ottelua. Tauolle mentiin lukemissa 4-4.

Toisessa erässä maalintekotahti yltyi ja ensimmäisen kahden ja puolen minuutin aikana nähtiin neljä maalia. Toewsin joukkue ehti karata jo neljän maalin karkumatkalle ennen Folignon joukkueen kavennusosumia. Toiselle erätauolle lähdettiin Toewsin joukkueen johtaessa 11-8. 11 maalia oli uusi yhden erän maaliennätys ja seitsemän maalia yhden joukkueen ennätys erässä.

Kolmannessa erässä ennätysjuhlia täydennettiin niin yhden joukkueen maaliennätyksellä kuin molempien joukkueiden ennätyksellä.

Jakub Voracek keräsi ottelussa kuusi (3+3) tehopistettä, mikä sivuaa Mario Lemieux'n nimissä olevaa ennätystä vuoden 1988. John Tavares onnistui maalinteossa neljästi. Edellinen vastaavaan yltänyt oli Dany Heatley vuonna 2003.

Fanien valitsemana ottelun arvokkaimpana pelaajana auton voitti kotiyleisön suosikki Ryan Johansen, joka teki Folignon joukkueelle tehot 2+2.