NHL:n siirtomarkkinoilla tapahtuu

NHL / Uutinen
NHL:n vapaiden agenttien rintamalla tapahtuu. Tällä kertaa uuden seuran itselleen ovat löytäneet Martin Gelinas, joka siirtyi Calgaryyn ja Philippe Boucher, joka siirtyy Dallasiin.

Stanley Cup -finaaleissa esiintyneen Carolinan riveissä edellisen kauden kiekkoillut Gelinas tuo kokemuksellaan oivan lisän kokemattoman Flamesin hyökkäyskalustoon. 32-vuotias Gelinas on tunnettu hyvänä luistelijana ja kovana yrittäjänä, joka ei koskaan luovuta. Mieheltä löytyy myös yksi voitettu Stanley Cup Edmontonin riveistä. Sopimuksen yksityiskohtia ei julkaistu.

Pitkään Los Angeles Kingsin organisaatiossa viihtynyt puolustaja Philippe Boucher hakee uusia tuulia uralleen Starsin paidasta. Edellisellä kaudella uransa parasta kiekkoa pelannut Boucher on aiemmin urallaan joutunut viettämään jonkin verran aikaa myös farmisarjoissa, mutta viime kaudella Kings-puolustuksesta aukesi paikka ja mies käytti saamansa mahdollisuuden loistavasti hyväkseen. Boucher tunnetaan puolustajana, joka pystyy fyysiseen peliin, mutta myös kiekko kestää lavassa kiitettävästi. Sopimuksen pituus on neljä vuotta, muita tietoja ei julkaistu.

Lähde tsn.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle