NHL-kierroksen topit ja flopit: Suomalaisvahdit voitokkaita, Canadiensin syöksykierre jatkuu

NHL / Uutinen
Tuukka Rask oli yksi yön NHL-kierroksen suomalaisonnistujista.
Kuva © Getty Images
Yön NHL-kierros oli suomalaismaalivahtien näytöstä. Sen sijaan Montreal Canadiensin ja Minnesota Wildin heikot otteet jatkuivat. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Cam Atkinson & Brandon Saad, Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jackets kaatoi Montreal Canadiensin kotonaan lukemin 5-2. Kotijoukkueen suurimpina sankareina toimivat Cam Atkinson kolmella ja Brandon Saad kahdella maalilla. Hattutemppu oli 26-vuotiaalle Atkinsonille hänen uransa kolmas.

Suomalaismaalivahdit

Yön NHL-kierroksella pelasi neljä suomalaismaalivahtia, joista kolme voitti ottelunsa - Joonas Korpisalo torjui Blue Jackets-maalilla 32 laukausta 5−2-voitossa Montreal Canadiensista, Tuukka Rask torjui Bruins-maalilla 34 laukausta 2−3-voitossa Philadelphia Flyersistä sekä Antti Niemi torjui Stars-maalilla 23 laukausta 2−1-voitossa Calgary Flamesista. Karri Rämö kirjasi itselleen 28 torjuntaa Flames-maalilla.

Louis Domingue, Arizona Coyotes

Arizona Coyotesin tulokasvahti Louis Domingue oli joukkueensa suurin sankari 1−2-vl-voitossa Minnesota Wildistä. Domingue torjui maalillaan 34 laukausta ja pysäytti kaikki Wildin rankkariyritykset. Domingue on voittanut aloittamistaan 14:sta ottelusta 9. 

Flopit

Montreal Canadiens

Montreal Canadiensin syöksykierre jatkuu - tällä kertaa koko liigan jumbosijalla oleva Columbus Blue Jackets oli parempi lukemin 5-2. Canadiens on voittanut vain viisi ottelua viimeisestä 23 ottelusta. Se on pudonnut Atlantin divisioonan kärkisijalta jo kolmen pisteen päähän pudotuspelipaikasta. 

Minnesota Wild

Minnesota Wildin hankaluudet jatkuivat kotiottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Joukkue hallitsi ottelua mielin määrin ja tekikin avausmaalin ajassa 50:20. Johto ei kestänyt loppuun asti, vaan ajassa 58:47 Coyotes tuli alivoimalla tasoihin Devan Dubnykin sählätessä maalin takana. Ottelu meni lopulta voittomaalikilpailuun, jossa Coyotesin Anthony Duclair oli ainoa onnistuja.

» Lähetä palautetta toimitukselle