NHL-kierroksen topit ja flopit: Sharksin tähdet kurittivat tehotonta Bluesia

NHL / Uutinen
Illan hahmo valokeilassa.
Kuva © Getty Images
Tomas Hertl nousi ottelun hahmoksi, kun San Jose Sharks otti ottelusarjan komentoonsa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Tomas Hertl, San Jose Sharks

Isokokoinen prahalainen vastasi kahdesta kolmasosasta joukkueensa maaleista, kun Sharks kaatoi Bluesin kotonaan. Hertl teki vain yhden maalin sekä Kings- että Predators-sarjoissa, mutta on onnistunut maalinteossa jo kolmesti Bluesia vastaan.

Martin Jones, San Jose Sharks

Pudotuspelikevään kolmas ja jo toinen peräkkäinen nollapeli vaati 22 torjuntaa.

Logan Couture, San Jose Sharks

Pudotuspelien pistekuningas jatkoi mahtavaa kevätkauttaan alustamalla tyylikkäästi Joonas Donskoin 2−0-osuman ottelun toisessa erässä.

Flopit

Colton Parayko, St. Louis Blues

Bluesin tulokaspakin opportunistinen avausyritys päätyi keskialueella Joe Thorntonin lapaan, ja hetkeä myöhemmin Sharks tuuletti avausmaaliaan. Parayko oli jäällä vielä toisenkin takaiskumaalin aikana.

Bluesin maalintekovaikeudet

Sharks on jättänyt Bluesin maaleitta kahdessa peräkkäisessä ottelussa, edellinen Bluesin tekemä pudotuspelimaali on Jori Lehterän voitto-osuma joukkueiden avauskamppailun toisessa erässä ampuma maali.

Myös joukkueiden kolmannessa kohtaamisessa maalinteko oli missourilaisille myrkkyä, vaikka se pelasi ottelun lopussa yli viisi ja puoli minuuttia kuudella kenttäpelaajalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

ARI
52
EDM
DAL
21VL
STL
TBL
64
TOR